2008/05/14

Hidup Ini Memang Palat. Tapi Esok Masih Ada...

Mista Shandye Aq pinjam tajuk entri engkau. Adoi. Kami The Movie bila mahu keluar kasi hati tenang kembali.


image from KAMI. The Movie

Tour KAMI akan diadakan sekitar bulan Jun hingga Oktober dengan mengadakan gigs antara bandar-bandar terpilih. Nantikan KAMI. The Movie bulan Ogos ini (Berdasarkan sumber-sumber boleh dipercayai). He he he. Sementara itu layan dulu trailer KAMI. The Movie.


p/s: sejak akhir-akhir ini, keadaan office Aq tegang. Aq rasa bosan duduk dekat office lama-lama. Bos Aq asyik marah-marah. Aq rasa makin lama sikap profesialisme semakin terhakis. Orang sudah tidak hormatnya. Kenapa akhir-akhir ini dia macam .....

7 ulasan:

SangPelangi berkata...

Wuhu.. aku suka "Kami".
Pertama kali tengok, dah jatuh cinta.
Sama macam aku jatuh cinta sama "Dunia Baru". Nghaha..

tz berkata...

aku juga suke tengok KAMI..

peyus berkata...

aku dgr ogos gk die kluar..
aku rse ade t'bace kt blog liyana jasmay..klu die tipu, aku pun tipu r gk..hahaha!

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

wa... encik yazid siap ada info extra tentang tour lagi tuh...

dengki dengki...

anyway... encik yazid tak follow diorang ke snap2 gambo ke ape ke masa road tour tuh nanti?

hehe...

insyaAllah by the time muvee tuh kuar i dh (klu de rezekila...) de kat ukm, so lehla gie nonton kat midvalley... atchoo...

Yazid Husain berkata...

to sangpelangi
memang KAMI cetus fenomena
sama mcm dunia baru

to tz
aq suka juga KAMI

to peyus
ya dalam blog liyana jasmay ada btau juga. Aq baru baca tadi

to mista shandye
hehehe. tour kat JB je pergi singgah tengok. he he he Aq layan di JB lah

en_me berkata...

me teringat movie lakonan arwah sudirman ittewww..

Yazid Husain berkata...

erm... cerita sudirman itu mcm pernah tgk tapi lupa tajuknya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails