2008/03/13

Art Work By Lan MUH

Entri ini ada kaitan dengan entri semalam. Ahad lepas mengikuti tour band dengan Meet Uncle Hussain atas pelawaan Ed. Kredit to Ed, Thanks. Di bawah adalah art work atau seni foto oleh Lan MUH, teknik yang Lan pakai adalah teknik Zoom Effect. Teknik yang Lan buat itu, membuatkan Aq kagum terhadap skill foto Lan.



p/s: "Musik dan kamera tidak boleh dipisahkan" Lan MUH.

10 ulasan:

abeming berkata...

Waaaahhhhuuyyyyooohhh...bila la aku nak terer amek gambo camni...=D

Azhar Ahmad berkata...

Ada sorang wedding photographer, Saiful nang, suka guna this technique... Ahahhah, saya, kalau bab figure atau manusia, fail sikit. Lebih terarah pada architecture, dan macro... tu yang dah planning nak beli Macro dan wide lens for my D40.. Ahahahahh

cokelat stoberi berkata...

hahahah...tuh amik masa aku ngn dia
menyorok dari korang...kat mana tmpt
pon tatau...(ko la,asek nk bekepit
ngn aku jek!)..
terpaksa memodel kan diri skejap.

siyes.aku xsangka dia nih terer gak
bab2 amik gmba nih.xde la sesengal
cam upa dia.hahahahahhaha

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

abg azhar... saiful nang tue rate nk guna service dia mahal sehh...

padahal teknik dia leh dikatakan biasa2 je... mentang2la client dia semua antara barisan2 sumbody2 jugak dalam malaysia nie... dats y la rate dia smacam je...

anyway...

tak sangka plak lan MUH tue gleterer in photography...

jeles la... blela leh seterer diorang nie...

huhu...

Peyus berkata...

gmbr last 2, model die noh hujan ke??
ngehngehngeh..

Yazid Husain berkata...

to abeming
teknik mcm ini act aq dah boleh buat. aq dah berjaya lakukan.

to azhar
ya teknik dia memang best. bagus bagus, better pergi human dulu sebab human subjet lagi susah.

to cokelat stoberi
bukan nak berkepit aq dah kepanasan sauna kat sana dan perut aq sungguh boring masa tu.

to mista shandye
act aq dah boleh buat teknik tapi masih dalam partik. next entri aq keluar foto hasil buah tangan aq.

to peyus
rasanya bukan tapi adik noh hujan

ف wildchild ۞ berkata...

best la korang dapat main main dengan dslr..

Yazid Husain berkata...

best memang best. ha ha ha ha

edriaty berkata...

woi.siyut sungguh peyus.
lagi mo tanya model tuh si
noh hujan ke ape ek...saje nk
sakat aku ek.jahat okeh.

yazid.ko pon melayankan peyus.
cis.adik noh hujan konon.jahat jugak!!!!!!!

Yazid Husain berkata...

ha ha ha tag team dengan peyus kalahkan makcik ati. ha ha ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails