2008/03/12

Exhaustion

Sebelum Aq berjumpa dengan Big Brother dan Blood Brother di Uptown lama. Semalamnya, Aq berjalan-jalan memenatkan diri. Fhoto di bawah menceritakan segalanya.




Malam lepak dengan Joe di Uptown Kota Damansara. Makan-makan dan berborak bagi mengisi perut yang telah lama lapar ini. Joe sempat curi bendera MIC untuk digantungkan Teratak 42. Joe seakan panas hati setelah Aq mencerita aktiviti Aq selama 2 hari lepas. Thanks Joe, dapat lepak dengan engkau selama 2 hari. Bilalah engkau mahu pulang ke Teratak 42 lagi?

p/s: Selama 5 hari yang lepas memang terbaik dapat lepak-lepak dengan rakan-rakan seperjuangan. Berbaloi dapat hang out dengan Big Bro Das, Rushdi, Apit, Joe dan Ed. Dan beberapa kenalanan baru. Chill.

11 ulasan:

yginsaf berkata...

me suker dengar 'rock slumber' kat muzik fm itteww.. uhuhu

Azhar Ahmad berkata...

Aq selalu sungguh pegi gig... Saya tak pergi. Ingat pesan mak... hahahha... Eh rasa macam anak omak pulak!

gie berkata...

rajin kau pegi gig...aku..tahlah..bile agaknye dapat pegi lagi...

abeming berkata...

dah dtg sini tu miscal miscal la...=)

tz berkata...

syok siyot.. aku masih tiada masa utk diriku sendiri... =(

edriaty berkata...

Siyut...xde pon kredit kat aku
sbb mengajak anda ikot tour itu.
Sangat best kan.hehehhe...

Weh..aku xkira..bek ko emel
gmba2 aku sme.Kalu x, NO MORE
BACKSTAGE PASS/ikot tour.
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH

Yazid Husain berkata...

kredit to Ed sebab dapat pergi tour with Meet Uncle Hussain. Ini bukan gig tapi tour band.

to en me
ooo. muzik fm. me suka rock kapak ke?

to azhar
kali bukan gig tapi follow tour band

to gie
ini bukan gig tapi tour band

to abeming
tak ada number HP ko la

to tz
buzy, buzy, buzykan diri

to edriaty
dah kredit kat ko dah. ia baik maam ati. Aq akan hantar gamabar-gamabr itu.

cokelat stoberi berkata...

yay...mekacih..
da dpt gamba!!!!
hahahahha

Yazid Husain berkata...

suka tu. sampai antat pakai dua email

President berkata...

rajinnya korang pegi gig..

Yazid Husain berkata...

bukan gig tapi band taour duduk back stage he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails