2008/02/22

Oldtown Kopitiam

Tepat jam 8.30 a.m Aq akan ke Kluang, ada tugasan di sana selama 3 hari dan akan kembali ke Teratak 42 pada hari Ahad. Tidak dapatlah hendak layan The Rhaman pada Sabtu ini di Taat House, JB. Adoi. Aq, Fa dan Joe baru sahaja pulang daripada Oldtown Kopitiam di Nusa Bestari. Memang chill dan cozy lepak-lepak lama pun tidak menjadi masalah. Aq sebenarnya sudah lama tidak chill out macam ini. Sejak tahun baru hanya kerap habiskan masa di Ayub, Taman Universiti sahaja. Sekali segala tukar selera layan juga.

18 ulasan:

tz berkata...

aku suke lepak² after balek dari opis...

semalam aku balek dari opis around 10pm..then aku lepak kat kedai with frens sampai kul 1 a.m..

edriaty berkata...

suka mi kari kt situ.
sangat sedap.

-fAiZiQ- berkata...

huh... iz nk lepak mana kt sini? ofismate lelaki sume dh kawen..... huuuwwaaaa......

ف wildchild ۞ berkata...

layan seh tempat tu ;p

Peyus berkata...

aku suke lepak kt kopitiam coz dpt melihat ah moi2 chantek..hahaha..

abeming berkata...

ko kije as apa yazid...kerap sungguh ko outstation...

President berkata...

mmg best lepak dgn kawan yg best di tempat yg best

Yazid Husain berkata...

to tz
best bukan lepak-lepak dan chill out

to edriaty
joe merasakannya memang best

to faiziq
tiap-tiap malam pergi umah diaorg berlagak seperti tetamu supaya, isteri mereka siapkan makanan malam unutk iz

to fa
yup....

to peyus
betul tu, itu tujuan utama Aq, sebab takut sebelum pergi kluang tidak bertemu ah moi chantek

to abeming
sebenarnya Aq kuli kerajaan sahaja

to presindent
memang tepat sekali, itu adalah benar

abeming berkata...

sekarang gaji jadik kuli gomen lagik tinggi la...xusah ler merendah diri sgt...sebaliknya haku jeles ni...heheheh

edriaty berkata...

hey dude...
suppose to be 'secangkir' la.. =D

yginsaf berkata...

kopitiam memang kawww.. cawan itteww samer dgn cawan yg me captured.. ekeke.. http://yginsaf.wordpress.com/2008/02/02/thou-new-neighbor/

SangPelangi berkata...

Tak pernah rasa Kopitiam Stesen Kluang tu.
Resepi kopinya sampai dibuat cawangan.
Pasti enak mengalahkan Cap Kapal Kapi. Wahh.. Kepingin..

Yazid Husain berkata...

to abeming
tak juga

to edriaty
:"> he he he.thanks cikgu ati

to en. me
memang gambar tu hampir2 sama

to sang pelangi
aq baru sahaja try railway kopitiam memang layan. di tambah pula dengan roti kawen butter dan kaya.

edriaty berkata...

heheh..len kali tnya cikgu
tadika nih dlu. =D

oh god.sedap nya roti kawen..
lindu nk makan roti kawen... =(

- j o h a r i - berkata...

hahaha
siap conteng2 ni apehal
secanggih kopi la ni

Yazid Husain berkata...

to edriaty
baik cikgu ati,lain kali akan rujuk cikgu pada masa akan datang

to johari
he he he. biasa kesilapan teknikal

Peyus berkata...

yajit kne marah ngan cikgu ati..uhu..

Yazid Husain berkata...

cikgu ati garang, takut seh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails