2007/11/04

Sya's Open House

"Di mana makan free lagi?" menjadi tajuk utama dalam whiteboard Teratak 42. Hari ini makan rumah terbuka Sya di Johor Jaya. Majlis bermula pukul 5 p.m, tapi Aq telah sampai pada 4.40 p.m. Kira awal 20 minit, 20 minit sebenar Aq spent untuk masa sesat kalu-kalu Aq tersesat-barat tersalah, terlajak dan terbabas daripada direction ke rumah Sya. Sebagai bukti Aq telah merakam beberapa gambar. Sekitar rumah terbuak Sya, Johor Jaya. Jam 4.40 p.m hingga 6.00 p.m.
kurang kalsium, lebih kalsium, kurang kalsium
Cikgu saya nak jawab soalan, boleh?
Sya with her niece
Fa & Panjang
Peace

Sekarang Aq tengah gian dengan lagu Ah Moi Chantek - Hujan.

9 ulasan:

aiyrie berkata...

oit!!!
seronok la ko..
makan...makan...dan makan...
aku tak dapat makan...
takder kawan la kat sini. huhuhu...

deepavali ni ingat nak turun KL ada kawan buat umah tebukak, tapi.. adahal lak.. takleh la pegi..

pastu, after raya haji, sabti 22/12, kawan kawin kat kelantan, dah plan2 la nak pi, tetiba, dengar citer cuti dibekukan sbb ada open day kat UTAR ni..

moral aku down tahap siot!!!

weh!!
ko siap link kan 4-4 skali kew..
TQ.. tinggal2kan la komen..

edriaty berkata...

makan byk...
tp tulang jek ada...
sama cam raju.. =D

Yazid berkata...

to aiyrie
aq akan tinggal komen kat 4 blog ko

to edriaty
berat aq dah bertambah yeah!

abeming berkata...

milik siapakah gadis itu...baju merah bagaikan sutera...ingin hatinya aku miliki...***(xingat lirik)...adakah dia sudi...hehehe

Yazid berkata...

ha ha ha...
itu adik sya yg baju merah. aq menyesal terdeletenombor dia semasa proses menukar hp dahulu.

f a wildchild berkata...

yang baju merah itu memang menarik perhatian kami, walawpun ketika kami tengah makan.hehe

Yazid berkata...

ha ha ha. siot sya saja tak cite dia ada adik yg cute...

f a wildchild berkata...

ati..
wah. perli yajid sambil perli aku nampak..

Yazid berkata...

kill two bird with one stone

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails