2007/11/03

Hungry And Bloated

Hari Lapar
Semalam selepas terjaga dari tidur, Aq terus keluar dari bilik mencari housemate untuk di ajak makan kerana perut Aq lapar sesangat. Aq keluar sahaja daripad bilik, Teratak 42 berada dalam keadaan yang amat sunyi. Aduh mesti diaorang dah keluar makan. Dalam fikiran Aq, mungkin Geweng keluar dengan Min, Kucai dengan Ani dan Fa mesti ke UTM. Lalu Aq menghantar pesanan ringkas kepada Fa, lalu Fa ajak makan di UTM. Aduh! Aq terfikirkan Guard UTM sahaja risau tidak boleh akses UTM. Setelah bersiap untuk merempuh UTM, Kucai baru balik dari Payung, Taman U makan sorang-sorang dia pun fikir semua ahli Teratak 42 keluar makan. Lalu Aq ubah planing untuk ke JJ Taman U. Semasa tengah hidup enjin MyVi, tiba-tiba Geweng keluar dengan berpakaian tuala mandi. Lah rupanya masing-masing ada di rumah cuma keluar dari bilik pada waktu berasingan. Lepas ke JJ Taman U bersama Geweng dan Kucai, Aq dan Geweng terus lepak di Ayub untuk menghilangkan rasa lapar kami. Kemudian Aq buat kerja part time dengan merakam vid untuk Lorong Ter-Babas.

Hari Kenyang
Hari ini, Nana vox Cik Payung buat open house. Dengan berbekal perut yang lapar kita orang memulakan perjalanan dari Teratak 42 ke rumah Nana di Mutiara Rini. Di sekitar open House Nana. Jam 3.00 p.m - 4.30 p.m.
Aq bergambar dengan artist. Depan; Geweng (LTB) , Aq dan Syuk (LTB). Belakang; Nana (Cik Payung). Antara makanan yang dapat menghilangkan rasa lapar kami. Kita orang sempat tapau mee goreng dan redang ayam.
Depan; Panjang dan Nana. Belakang; Geweng, Fa, Syuk. Gambar setelah dapat tapau dari tuan rumah. Thank kepada tuan rumah kerana menjemput kami untuk menghilangkan rasa lapar kami.
Sekitar jam 9.00 Geweng panaskan mee goreng dan rendang ayam daripada hasil tapau open house Nana.

He he he. I'm bloated. Thank to Nana for great delious food. Terangkat abesh!

11 ulasan:

فيصل berkata...

rumah sunyi sepi bagai tiada orang... satu perkataan yang tepat sekali adalah.. "kosong" dan pemikiran yang sama

Yazid berkata...

ha ha ha. lawak giler. rumah sepi memang busan

abeming berkata...

takpe...rumah sepi xpe...jangan perut yg sepi...hehehe

فيصل berkata...

tu la..masa tu adalah first time dimana kewujudan semua orang menjadi tiada... peh... "suma g open house lagi ke?" kata aku dalam hati

Yazid berkata...

to abeming
perut sepi lagi masalah

to fa ya sod lam
bukan aq dah tulih kat whiteboard "di mana makan free lagi?"

Peyus The Weirdo berkata...

makan free mmg enak..ahaha..

yazid2..ko ade upload cter kami kt ati x?? klu ade,let me know k..nk gk..hehe..

Yazid berkata...

ada just sampai episode 2 sahaja lepas tiada lagi. makcik ati pun dah lama menghilang...

edriaty berkata...

lagi2 makan...
makan lagi..

Yazid berkata...

welcome back! kata raya 30 hari so banyak open house sana-sini ada 2-3 umah lagi minggu depan 'dimana makan free lagi?"

Peyus The Weirdo berkata...

sabtu ni..kat kuantan ade open house..umah aku..haha..

Yazid berkata...

ha ha ha, jauh la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails