2007/11/05

Attitude

Image From; Rock
Rockers pun ada attitude!

Masa perjalanan Aq dari office ke site bersama pemandu, keadaan jalan raya agak serabut. Di mana kereta masuk simpang tiba-tiba hampir melanggar X-Trail. Kancil beri signal ke kiri akan tetapi tidak memasuki simpang menyebabkan X-Trail hampir melanggarnya. Selamba sahaja muka brader yang bawa Kancil tu muka tanpa rasa bersalah. Memandu lorong kanan tetapi dengan kelajuan sekitar 30 hingga 60 Km/j. Woi ke kiri lah brader!. Tidak faham Aq kenapa orang macam ini suka bawa kereta dan menyusahkan pengguna yang lain.

p/s: Payah juga hendak sekolahkan orang kalau attitude sudah macam itu, sudah cakap buat pekak sahaja, sudah bahasakan cakap membebel sahaja pandai. Kalau sekolah tinggi attitude zero memang payah.

2 ulasan:

f a wildchild berkata...

yeah. rockers pon ada attitude. metal pon sama. hehe

Yazid berkata...

tak kira anda genre mana pastikan anda ber-attitude. baru org tabik spring

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails