2007/11/01

She.Lake

WTF dan shelake mungkin perkataan yang bakal keluar ketika Jamuan Raya di office tadi nasib baik tahap kesabaran Aq tinggi. Kenapa argh? Itu persoalan Aq sekarang ini. Sila rujuk gambar di bawah.
Mampu bayar untuk persembahan Ghazal. Nasib baik pakcik makcik tidak curi tulang nyanyi dari pukul 11 a.m sampai 5 p.m.
Tapi tidak mampu upah caterer tidak mampu akhirnya staff jadi caterer. "You can do it all" frasa ini tidak boleh pakai lagi "You do it all". Ha ha ha Gambar bernombor DSC 8888. Siapa lagi bakar satay ini kalu bukan Aq, budak pratikal dan pemandu.
Sampai orang luar (apek) komen "Kenapa majlis lu kelam kabut ah?" Bos Aq "Tanya kakak kamu la!" Apek "Asalamuaikum!" Aq tergelak bukan sepatutnya "Astaghfirullah". Nasib dia Apek kalau satu rumpum mahu Aq gelak besar dan tepuk dahi dia.
Kesimpulan, terpaksa Aq melepaskan WTF dan shelake di dalam entries ini.

10 ulasan:

فيصل berkata...

gila.. 11-5.. sian diorang..
kena dera... ntah bayar ntah tidak tu.. kat mana perginya duit tu?

ish ish ihs.. sabo aje la...
aku menumpang menjerit SHELAKE

Yazid berkata...

kalu ko kesian kat ghazal memang tak patut sebab diaorg dpt bayaran. kiatorg yng tungkus lumus basuh pinggan dari 11 - 5 petang

abeming berkata...

aku paling ske part apek tu...hahahaha...lawak habis...kuikuikui...

tz berkata...

kesian.. nape tak upah caterer.. biar dorang aje wat kije.. ish8... tak patut...

nazri_Ltb berkata...

panggil ltb perform sudah...
bayar pun murah...pe kau ingat shuk x main lagu ghazal ker....:)

Yazid berkata...

to abeming
yang tu memang kelakar

to tz
kesian kami

to nazri_ltb
betul juga lain kali propose kat bos aq

f a wildchild berkata...

mase apex tu cakap laila.., aku dah terkejut dah. "ni apek ke melayu". damn..

rilex ar yazid. anggap je sebagai kerja biasa. bayaran tu kira termasuk dalam gaji la. hehe

SHE~LAKE

Yazid berkata...

ala apex yg belanja ko mkn semalam la.

Hidayah berkata...

nasib aku g KL.. gle kejam!!!

Yazid berkata...

ha ha ha ingat pergi boleh selamat, mungkin hidayah kena sambung basuh kitaorg ada simpan sikit untuk ko. ha ha ah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails