2007/10/31

Dark Morning

Kebelakangan ini musim hujan di waktu pagi membuat Aq melayan Hujan - Pagi Yang Gelap setiap kali hendak pergi kerja di waktu pagi. Rasa malas meyeludungi perasaan Aq setiap kali hendak siap ke kerja kerana rasa best pula tengok housemate masih lagi tidur di buai mimpi.

Hujan – Pagi Yang Gelap

Lebih tua dariku
Harap sabar menunggu
Kepulanganmu ku tunggu

Bukan maksudku mendiam
Tiada niat menyimpan dendam
Hakikatnya rindu yang mendalam
Jalan ini kan membantu
Hari esok siapa yang tahu
Kata ibu dengar sahaja
Cerita hanya kita berdua

Chorus:
Pagi yang gelap
Kini sudah terang
Aku adikmu
Dan engkau abang
Ku amat merindui kamu
Pagi yang gelap
Kini sudah terang
Aku adikmu
Dan engkau abang
Inginku ulang ke masa dulu

Tak akan putus hubungan kita
Tarik nafas lega kerna aku tak apa-apa
Jalan ini kan membantu
Hari esok siapa yang tahu
Kata ibu dengar sahaja
Cerita hanya kita berdua

*Chorus

p/s: "Aqkan abang!"

p/s/s: Tengah tunggu Movie - KAMI. Siot la! lupa pulak KAMI The Series hanya 8 episode.

12 ulasan:

فيصل berkata...

best gak.. terharu aku kalo adik aku nyanyi lagu ni.. uhuhuhuhuhu

f a wildchild berkata...

tak sume dibuai mimpi indah..

abeming berkata...

kenape terharu chai?

tz berkata...

ko kena cari pemangkin kat opis tu.. biar semangat sikit nak g kije..

Yazid berkata...

to fa ya sod lam
ya kalu adik aq nyanyi rami2 conform mengalih air mata

to fa
yup. just enjoy dengan life skrang ada org lagi susah dari kita

to abeming
sedih woo

to tz
tak ada yang cun la...

circleinspoon berkata...

tol! aku pn kekadang jeles semacam kalo waktu aku g keje ousemate aku tido lag. hukhuk (T.T)

Yazid berkata...

kadang kala saje buat bising supaya mereka terjaga ha ha ha

f a wildchild berkata...

tadi aku jumpe ade sorang budak kat meranti bawak cd ade tulis KAMI. aku baru je nak tanya cd tu cd cite kat tv ke, tapi moment aku kene stole oleh seorang wanita yang lalu bertentangan. sowi...

Peyus The Weirdo berkata...

yup2..tgh tgu KAMI de muvi gk nih..haha..tgu tawun dpn r..uhu..

Yazid berkata...

to fa
mungkin cd album KAMI

to peyus
aq dah sabar tunggu ini...
ape terjadi pada Abu..
mcm mana SPM diaorg
sebenar nak tunggu Lynn yg cute...

aiyrie berkata...

dengn ini, aku akan tukar panggilan aku untuk En. Yazid yang slalu aku tulis sbg En. Yazid kepada Abg Yazid... ah!! geli ah!!!

Abg. yazid..
bunyi mcm aku muda jer...
muahahahaha

Yazid berkata...

jgn panggil aq mcm tu aq geli

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails