2007/10/20

Rahimah & Nizam Wedding Pics

Resepsi Rahimah & Nizam di Parit Ibrahim, Pontian. Hendak jadikan cerita dan yang lawaknya rumah Rahimah ini sebelah rumah pakcik Kucai. Memang tidak percaya selama dua tiga kali amik Kucai di Parit Ibrahim, rupanya jiran pakcik Kucai adalah cosmate Aq, Rahimah. Geweng seakan tidak percaya sehingga "Rugi ko Kucai kalau selalu balik kampung mesti dah kahwin dengan Rahimah". He he he. Aq bergerak dari Skudai berkonvoi dengan Amir dan Sya. Dapat juga jumpa Amir. Aq datang agak terlewat, akibatnya majlis persandingan sudah terlepas dan sempat tengok makan berdamai sahaja. Nasib baik dapat jumpa cosmate UMS. Antara cosmate Aq yang hadir Zharif, DD, Salim, Mus, Rahman, Amir, Aq, Kuni, Farah, Syaz, Sya, Tim, Haya, Ema dan Nouri. Dapat juga update perihal diaorang.
Gambar 1: Aq bersama resepsi Rahimah & Nizam.
Gambar 2: Nasib baik pelamin tidak runtuh
Gambar 3: Resepsi Rahimah & Nizam
Gambar 4: Resepsi Rahimah & Nizam II
Gambar 5: (Dari kiri) Kuni, Tim, Farah, Ema, Nouri dan Haya
Gambar 6: (Dari kiri) Zharif, Mus dan DD

12 ulasan:

President berkata...

apsal ko tak jadi pengapit?? best wowh jadi pengapit nie... bley jadi famous.. hehehe

Yazid berkata...

tak nak! kalu jadi pengapit nanT cepat kawin.

org sekarang cakap pengapit = pengantin will be.

org tua cakap kalu laki (bujang) jadi pengapit cepat kawin, laki dah kawin boleh tambah isteri. kalu perempuan (bujang) lebih 3 kali jodoh dia lambat

(terpulang sebab ini org tua cakap) tapi jodoh tu semua kuasa tuhan

President berkata...

aku ckp ko blh jadik famous...
famous mmg la blh drive ke arah cepat kawin BUT tak semestinya ko kena kawin kan....hehe
peace! ^_^

فيصل berkata...

tak la.. ok.. ini mitos mengikut negeri

KL
kalo ko jadi pengapit cepat skit kawin

Johor
kalo nak cepat kawin makan beras tut utut tutuututt(tak paham aku sampai skang) utut=aku tak dapat denga dengan jelas

Terengganu
kalo nak cepat kawin.. makan sireh hantara curi curi... aku nak wat dah.. tapi lupa.. leka cuci mata

atau cara keji.. nak kawin lebih cepat.. adalah.. ajak perempuan ke rumah.. pastikan anda berdua.. sila dail no jabatan pencegah maksiat..
denda RM 1000/2000.. pastu kawin free utk jaga muka ibu bapa..
kos-kos lain bleh share..

hahahah... peh.. adui.. rahimah bukan jodoh aku la.. walaupun aku selalu balik pontian... aku tak penah berjumpa... betul yang dikatakan.. JODOH PERTEMUAN DI TANGAN TUHAN

فيصل berkata...

ehem ehem..tim duk mana? khok khok khok batuk plak.. adakah die masih single..

Yazid berkata...

yg KL tu aq selalu dengar

yg Johor ari tu ada auntie aq btau kena amik pulut org nikah kemudian baca selawat

yg keji tu. he he he

Tim.
Budak Kg Aq umah dia Parit Raja, BP, Johor.
Single lagi.
Kerja kat MPOB Kuantan.

Yazid berkata...

to president
Aq dah lama bergelumbang dalam dunia famous ini. he he he. dah tak heran jadi pegapit. he he he

f a wildchild berkata...

wah.. cara keji. memang keji sungguh :D

edriaty berkata...

aku xsekeji itu lg.haha...
btw,so much for their happy ending.
best jek posting ko nih...
just....i need help.what to do.huhuh.

فيصل berkata...

khok khok.. apesal batuk ni.. khok khok.. tima khok khok kasih khok khok yazid... batuk batuk plak.. hehehe

Yazid berkata...

to fa
memang keji

to edriaty
insya-ALLAH

to fa-ya-sod-lam
tak payah buat batuk2, sorry salah info sekarang dia kat UMP. blog ada sidebar aq bertajuk "tim"

tim berkata...

huhu, thx 4 d pict..luvly..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails