2007/10/19

Year Three Raya At Seremban

Inilah gambar raya untuk family belah Mak Aq. Setelah 3 tahun beraya di Seremban, baru Aq perasan rupa gaya bergambar raya kami selama 3 kali beraya selama ini lebih kurang sama. Gambar kat bawah ini gambar masa tahun pertama (2005) beraya di Seremban. Agak ceralu sikit sebab first time rumah Aq jadi rumah ibu.
Ini pulak gambar raya pada tahun kedua (2006) di Seremban. Aq tengah makan dan control depan cuz-cuz Aq. Tahun itu seingat Aq baju raya semua berwarna dan berkosep coklat dan tanah. Masa ini musim kebaya, cuz-cuz gurl termasuklah adik Aq pakai kebaya pada tahun itu.
Ini pulak gambar raya pada tahun ketiga (2007) di Seremban kiranya tahun ini punya gambar raya. Tahun ini baju raya semua berwarna dan berkosep biru, hijau dan unggu.
Beginilah gambar raya family belah Mak Aq. Setelah tiga tahun beraya di Seremban. Keadaan masih sama cuma suasana agak berbeza tahun demi tahun.

12 ulasan:

President berkata...

of course.. same old brand new..
hehehe...
yazid....minta duit raya.....
^_^ peace!

Yazid berkata...

he he he
nak duit raya dtg la JB

President berkata...

yes!
nnt aku dtg JB..
thank u yazid...hehehe.... peace! ^_^

Yazid berkata...

tapi dalam bulan syawal je...
he he he

President berkata...

no problem! hahaha!!!!
mcm mana nk contact kamu??

Yazid berkata...

aq emailkan no fon aq kat email ko

edriaty berkata...

heheh..aku beraya umah yazid
sambil menonton baik pnya cilok!

Yazid berkata...

terbukti aq tidak kedekut umah

Peyus The Weirdo berkata...

gile..dpt duit raye ke klu jmpe ko kt jb?? aku br pas balik dr jb ni..lmbt inform lorh..haha..

Yazid berkata...

apesal tak roger, kan dah rugi. he he he. (only student je yg dapat)

فيصل berkata...

yazid bagi duit raya kepada student tu.. tgk mood die.. kenkadang die main hulur je kat orang yang da keja mcm aku.. tima kasih yazid...

Yazid berkata...

bila hang nak membalas duit raya aq tu
he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails