2007/10/30

... But Why I Been Scolding

Pagi - pagi sudah kena bebel dengan Bos Aq. Lepas itu daripada telinga komputer budak pratikal terdengar lagu OST Shin Chan (Vers Indonesia). Masa lirik "...Tapi mengapa Aku yang dimarahi..." Aq dan budak satu universiti tergelak bersama "Ha ha ha...". Dan dengan nada sinis budak satu universiti "Sedap kena bebel pagi-pagi". Aq mampu :D.

12 ulasan:

فيصل berkata...

Seronok bukan.. hahaha.. kena bebel best wooo... kalo bebelan membina lagi seronok dengar

Yazid berkata...

ini bebelan kantoi tu yg tak best...

f a wildchild berkata...

haha.. bebelan kantoi. kadang kadang kalo dah tua nanti, teringat ingat dan akan terasa kelakar..

... kalo dah tua nanti la..

abeming berkata...

hmmm...hari ni aku nk act as ko nye budak satu universiti dan bertanya kpd blog ko...en.blog, sedap kena bebelan anak tukang jahit hari2?hahaha...just joking...=)

tz berkata...

kena bebel... wat tak tau sudah...

Yazid berkata...

to fa
ha ha ha

to abeming
utk pengetahuan abeming blog aq tidak boleh mendengar, tidak bersuara dan hanya patuh, kaku dan akur

to tz
persetankan

Emphbone berkata...

haha asyik ko je nak bebel, bos ko pon nak bebel gak wakakakak

Yazid berkata...

ha ha ha. dia dah amik keja aq

f a wildchild berkata...

memang le blog ko patuh. patuh kepada tangan dan idealogi ko. cuba kalo blog ko boleh merungut... haha

Yazid berkata...

Aq percaya blog aq sentiasa patuh dan menurut perintah unutk dibebel

aiyrie berkata...

aku rasa, bos ko dah baca bebelan anak tukang jahit ni. tu yg dia nak try menduga, ko tulis kat bebelan, maka adakah ko mampu mendengar bebelan dia...

CEO aku masa kat NUTRAHERBS pun penah baca syok sendiri...
aku dapat tahu dari Kak Salihah..

Yazid berkata...

tidak kat office cuma ada 4 org pembaca setia

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails