2007/10/29

200 Celebration Post Entries

Ini merupakan kemasukan entries yang ke - 200. Entries ini aq nak tribute kepada familia Aq, rakan-rakan seperjuangan dan blogger semua. Entries ini khas untuk sesiapa yang pernah dan juga tidak pernah meninggal jejak di Bebelan Anak Tukang Jahit. Terima kasih juga kepada blogger yang rajin memberi comment yang membina setiap masa. Terima kasih memberi comment yang positif di Bebelan Anak Tukang Jahit dari masa ke masa. Tak lupa juga kepada pembaca blog yang menjadi tukang komen yang senyap.

Sepanjang entries 101 hingga 200 banyak perkara yang berlaku telah Aq tampal dalam Bebelan Anak Tukang Jahit. Dan sepanjang itu Aq mengenali beberapa pemblog yang aktif seperti; My Name Is Alan, Not A Cinderella Story, Circle In Spoon, Lorong Ter-Babas, Simoncsyen, Emphbone, Diriku Pak Dogol, Dare To Be Different, Eyes Only, I'm A Weirdo, + Tukang Kaba, Bace..Jangan X Bace.., Other Side of The World dan Hikayat Sinaganaga Origami III.

Pada masa akan datang aq akan masukan entries yang lebih menarik dan 1001 words yang lebih menarik. Akan aq kongsi bersama sejarah, masa kini dan akan datang. Aq akan terus menampal entries selagi Aq tidak terputus dengan alam maya. Selagi jiran depan tidak mematikan akuan dia dan membayar perkhimatan. Ha ha ha. Walaupun kadang kala Aq menghadapi sindrom Bloger's Block Aq tetap menampal entries demi memuaskan nafsu para pembaca blog semua.

p/s: Aq harap para pemblog terus aktif dengan idea baru dan jangan kecewa para pembaca blog.

p/s/s: Kredit to Kucai sebab amik gambar curi semasa Aq tengah kusyuk memblog. Thank nice pics.

10 ulasan:

فيصل berkata...

no problem sifuku.. aku baru blaja amik gamba continous.. ia akan menangkap gamba selagi tidak dilepaskan... oh yeah...

Yazid berkata...

wah great pics.

nazri_Ltb berkata...

yazid...sok kejutkan aku..
kalau aku x bangun kau tolong startkan enjin kete...tp, make sure kau pakai tuala jer...trima kaseh

f a wildchild berkata...

200? wah. teruskan usaha murni anda itu! great jobs :)

tz berkata...

congratz.

Yazid berkata...

to nazri ltb
aq dah buat, pagi tiba2 aq tergerak hati nak hidup enjin keta ko

to fa
yeah! yeah! tapi sekarang rakan bloger kurang aktif sikit tu yg baut bosan tu...

to tz
Thank you for the lovely wish

abeming berkata...

tahniah en.yazid...entry ke 200...gwe lambat lg tu...heheh

Yazid berkata...

thank dude,

Emphbone berkata...

hahah kat aku xde ke kredit untuk blogger's block tu.. peh dah lupakan member kl tuhh.. tau la aku hari2 lepak ngan dyna ayu ekekekekke

Yazid berkata...

ada kredit tu all kawan2 aq tak kira siapa mereka.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails