2007/09/18

Our Earth Need Rehabilitation

Ramadhan 6

Aq telah menyertai dalam Blog Action Day. Di mana pada 15 Oktober 2007 kesemua perserta Blog Action Day akan bersama-sama membebel mengenai alam sekitar di blog mereka. Yang bestnya pemblog bebas nak membebel mengenai topik yang berkaitan alam sekitar dengan gaya tersendiri dan bersesuai dengan tema blog mereka. Apa tunggu lagi mari kita daftar dan tampal button ini di sidebar anda. Aq mengetahui tetang Blog Action Day daripada [B][E][A][U][T][I][F][U][L]. Selamatkan bumi kita yang semakin berat ini.

Tak lupa juga selamatkan Badak Sumatera kita.


16 ulasan:

abeming berkata...

uih...apekah kelebihan nya berbuat sedemikian en. yaiyai?heheh...

Yazid berkata...

kelebihan untuk kesedaran kita menjaga alam sekitar bukan benefit untuk wang

jgn panggil yaiyai only 1 girl can me yaiyai.

edriaty berkata...

hahaha..
sensitip yajit. =D
girl tuh jek bleh pgil dia yaiyai..

edriaty berkata...

i'm in.
oredi. =D

President berkata...

badak jer??? panda takder????
sy suka panda... badak cm tak best

edriaty berkata...

hmm..btw,korang patut join
MERCY jugak tau..aku da join
mercy..jd volunteer...

Yazid berkata...

to edriaty
yup gurl itu sahaja, kalu lain panggil geli rasanya

dah sihat. taniah

to president
badak untuk malaysia, kira ini projek honda & wwf
panda mungkin untuk china

to edriaty
ko ada kena panggil untuk selamatkan saudara kita di sumatra (mangsa gempa)

abeming berkata...

ye baik en. yazid...sy tidak akan panggil yaiyai lg...ni kali terakhir taw...YAIYAI...ngengenge

Yazid berkata...

eish

edriaty berkata...

belom lagik.
kalu kne pnaggel sure aku hepi
gegila da skang.mmg tuh la cita2
aku sbnanya.nk jd volunteer.
berkhidmat utk masyarakat!
aku kne g training dia dlu..ada 3 level..

Yazid berkata...

bab nak tgok n handling mayat mcm kat Ahceh tu aq fail tu. So Aq lebih kepada kesedaraan Alam Sekitar je.

edriaty berkata...

my passion.hahah...
aku nyesal tolak amik medik dlu.

Yazid berkata...

your desire n passion.
Aq desire more in green.

f a wildchild berkata...

kinda fun gak join blog action day ni. satu hari di mana setiap blog membincangkan perkara yang sama. hehe

Yazid berkata...

bagus mari ramai menyertai and save our earth!

Yazid berkata...

to president
atas permintaan anda aq dah letak gambar panda pada site blog aq

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails