2007/09/17

Epidemic, I Got In-Floo-En-Zah !!!

Ramadhan 5

Bangun-bangun pagi rasa malas hendak bangun sebab rasanya baru terlelap pada pukul 2 a.m. Aq bangun juga untuk siapkan (panaskan) juadah sahur untuk ahli Teratak 42. Selepas sahur layan sekejap GTO (Great Teacher Onizuka) guru yang prevetted. GTO ini Fit bawa sebagai persediaan untuk mengajar kelak (sekarang ini tengah tunggu posting). Aq tidak tidur membuatkan badan Aq terus lemah dan letih. Aq mandi dan terus ke office.

Di Office....
Badan mula terasa letih, lapar dan macam hendak buka puasa. Bersin demi bersinkan membuatkan hidung Aq mula berair. Aq dah tidak larat lagi...........
Di Teratak 42
Rupanya Kucai dan Geweng juga terkena selsema. Penyakit epidemic Teratak 42 rupanya. Aq dah tak larat untuk menulis Aq rasa hendak tidur je.

p/s: Kucai nanti kejut Aq untuk sahur. Tolong ye!

11 ulasan:

circleinspoon berkata...

all of you, make some chicken soup. get some sleep.

f a wildchild berkata...

kucai dah tdo..

Yazid berkata...

to circleinspoon
thanks

to fa
aq dah bangun unutk masak nasi

f a wildchild berkata...

err.. aku g makan kat utm. lepak kat sane jap. hehe

tapi betul gak cakap sue tu. nanti aku ingat nak beli la sup cendawan - instant. senang kalo papehal. hehehe

Yazid berkata...

alamak aq dah masak nasi lebih

edriaty berkata...

aku pon..
demam + sesema agik.. huhuh

Yazid berkata...

ko ikut pesan cirleinspoon
buat sup ayam kemudian tido Zz...

circleinspoon berkata...

sup sedap dimakan
nasik sedap dimakan jugak
cendawan goreng sedap dimakan jugak

u..lapau2

Yazid berkata...

cedawan goreng + pari bakar kena curik dengan betik

Aq dah dapat remedy sesuai, tido dan minum jus orange o orange fitz.

edriaty berkata...

VIRUS TERATAK 42 da menular
kt Damansara Perdana.aku demam!cis!

Yazid berkata...

cepatnya virus merebak macam fakta yang diberi oleh iklan kanak-kanak berusaha lari daripada bersin rakannya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails