2009/08/07

Best Buddies 2009 Arward

1. Copy award untuk diletakkan dalam blog anda.

2. Nyatakan 6 fakta menarik mengenai pemberi award ini
Seorang blogger yang tidak meletakan atau membenarkan sebarang iklan menumpang , Seorang jurugambar dengan EOS 40D, suka jalan-jalan, suka rakam angka pelik di batu jalan 00 dan 66, seorang bapak, dan pelbagai lagi yang hebat.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 9 fakta/hobi diri sendiri

a. Seorang yang membebel

b. Blogger

c. Suka mengambil gambar

d. Penternak mikroorganisma

e. Anak seorang tukang jahit

f. Nama timangan Da Luge, Sama Bhu San, Onieries

g. Sangat kurus

h. Sangat suka tengok drama generasi baru

i. Suka teman isteri jalan-jalan

4. Pilih 10 orang penerima award dan describe tentang mereka...

a. Joe - bakal menjadi bapak.

b. Fa Wildchild - sibuk dengan perniagaan haramnya. Mafia War

c. Hint -seorang yang banyak perihalnya

d. My Self -sibuk dengan perniagaan haramnya. Mafia War. dan teman wanita barunya D70s

e. Kucai - Kisah jamu, kucing, oren, betik.

f. Lima sahajalah yang lain biar orang lain yang tagkan.

Soalan Tambahan

5. Nama timangan - Da Luge, Sama Bhu San, Onieries

6. Anda seorang yang? - Misteri

7. Insan yang teristimewa? - Keluarga dan Isteri

8.Lagu kesukaan? - Macam-macam

9. Makanan kesukaan? - Masakan Isteri

10.Sikap yang membuat anda stress? - Bertemu orang tidak cool

11. Warna kegemaran anda? - Waran pelangi?

12. benda mesti ada dalam beg? -D40X, Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II AF-S D, Nikkor 55-200mm f/4-5.6G I AF-S DX VR, Nikkor 50mm f/1.8 AF, Spedd Lite SB-600,

13. Kali terakhir anda menangis? - Masa nikah?

p/s: malam ini dinner siapa yang menang arward best dress and groom. walla

7 ulasan:

Hint PerihaL berkata...

Im out of list dude.juz a simple me wearing opis's style shirt..tp dengar citer..hadiah dari en.asman agak lumayan..1K!!!wahhhhHHH!!!

en_me berkata...

salam ajit.. thanx buat tag dari me .. ehehe

Yazid Husain berkata...

to hint
boleh shopping sakan kalau dapat, akan tetapi en wan menjadi pujaan para hadirin

to en me
sama-sama

betikbusuk berkata...

huaaaaa..... bila aku nak ada kamera cam ko nih....... nak A dapat B.. pastu B hilang.. nak A... tak cukup bajet beli C... harap skill aje la.. gambo pun tak secantik kamera D60 tu :(

Yazid Husain berkata...

sabor. nanti ada rezeki tu

- j o h a r i - berkata...

eh..aku dpt award ek?

Yazid Husain berkata...

haah sila menjawab arward ini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails