2009/06/18

Our Wedding; Majlis Bertandang

Ini adalah rintitan gambar pada majlis bertandang pada 7 Jun 2009. Gambar ini Aq amik daripada Facebook Ed. oleh menjadi tatapan buat sementara waktu. He he he.




Bagi memastikan majlis berjalan lancar pastikan membuat reconfirmation bagi mengelakan salah faham dan kesilapan-kesilapan kecil ketika majlis berlangsung. Pada majlis Aq kelewatan pada pasukan kompang menyebabkan kelewatan pada majlis bersanding. Mereka lewat setengah jam daripada pada masa yang dijanjikan. Alhamduillah semuanya dipermudahkan walapun ada kesilapan kecil.

p/s: Keras.

p/s: Salah eja betadang = bertandang.

15 ulasan:

Hint PerihaL berkata...

kompang kg.punggur mmg gempak..hero utama pakcik tua bkopiah..syok habis..

ف wildchild ۞ berkata...

a'ah hint. syok abes ;p

tp bagus gak lambat yazid. sbb ngam - ngam time kitorang sampai, kompang masih bermain :)

taniah lor bro

circleinspoon berkata...

is it bertadang or bertandang?

mana muka kitorang weihh ^^

circleinspoon berkata...

@fa
aku setuju! bagai di plan ajer. kompang tu sambut kitorang tuh...

izzati fuad berkata...

hehe..tahniah! :D

- j o h a r i - berkata...

wah..ni kira adat baru ke ni, majlis bertadang..aku x tau pon.yg aku tau cuma majlis bertandang je. mr-all-know sila jelaskan,hehehe..

aku jgnkan kompang, pengantin bersanding pon x nmpk..dtg2 org dah nk berkemas..nsb baik sempat mkn..

hazali berkata...

ohhh pakcik tu mmg kuat tangan dia
aku ingat kalu dia lempang budak yg nak ngorat anak dia, sure lari rahang dia...

aku rasa aku ada video ketika berkompang tu, akan aku upload dalam masa terdekat

samada dalam blog aku
atau dalam facebook...
ada2 sapa2 nak tgk?

A t i Q a h berkata...

Salam.
Incik Yazid dan Puan Cat. Selamat pengantin baru ya. Mintak maaf tak dapat hadir kerana ada hal2 yang tak dapat dielakkan. Huhu.

en_me berkata...

sonoknyerr kawen kannns..

Tanam nyiur gading,
Jual di pekan danok;
Lihat orang bersanding..
Bantal guling dipelok-pelok.. alahaii

Yazid Husain berkata...

to hint

aq tak perasan, tapi setelah aq melihat gambar daripada myself aq teruja

to fa

hehehe

to cirleinspoon

hehehe. pergi FB Ed ada punya

bertandang

to cirleinspoon

ngam-ngam soi

to izatifuad

terima kasih

to johari

salah eja.

to hazali

ga,bar yang engkau amik memang dah terbukti hebatnya

to atiqah

it's okay

to en me

sekarang baru faham

Princess Liyana berkata...

Huhu pasangan yg comellll...tahniah;)

Yazid Husain berkata...

thnaks

taniah juga kepada princess & rasoo

-fAiZiQ- berkata...

Salam. Yazid, Faiz minta ampun coz xdpt m'hadiri majlis kamu. T'lalu byk masalah n kekangan keje yg melampau.

P/s: komen ini ditaip ketika b'ada didlm bas.

Yazid Husain berkata...

he he he.

its okay

wah canggih sekarang

LookSharp berkata...

Selamat Pengantin Baru !..:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails