2009/05/18

IM©AS 2009

Semalam Aq dan Cat menjejak kaki di The Iskandar Malaysia Contemporary Art Show (IM©AS) 2009 di Danga City Mall. Memang layan. Minat betul Cat terhadap karya Daud Rahim. IM©AS 2009 telah berlansung dari 14 Mac 2009 dan bakal berakhir pada 14 Jun 2009. Memang susah hendak menilai hasil seni sesorang penkarya. Harga berbeza-beza setiap lukisan dan hasil seni dihasilkan dari Rm 600 sehingga RM 10,000. Memang kagum.

Hasil lukisan Daud Rahim bertajuk Ikan Emas & Botol. RM 6K
Hasil seni menunjukan Penang. Berharga RM 10K
Mengenai transexual. Di IM©AS 2009 para pengiat seni memberatkan kemanusiaan, alam sekitar dan ideologi masing-masing. Best betul.

p/s: Mari melawat galeri IM©AS 2009 di tingkat 4, Danga City Mall

9 ulasan:

President berkata...

berkenaan gambar no 2, lukisan dilukis pd kasut?

en_me berkata...

macam nak terjah jakkks.. ekeke

izzati fuad berkata...

saya pun nak tanya berkenaan gambar no 2, kasut menunjukkan penang? hehe

Princess Liyana berkata...

Menarikni.huhu tp dh kt umah.alahai.sila jelaskn tntg gmbr kst 2.huhu

Yazid Husain berkata...

to president

haah. memang dilukis diatas kasut

to en me

silakan

to izzati

haah. memang menunjukan penang. kira semua mercu tanda dilukis pada kasut itu

to princess liyana

hehehehe. turun JB balik

Izawati Che Rashid berkata...

menariknya kasut tu..!!

Yazid Husain berkata...

memang menarik

en_me berkata...

oke bro.. me dah terjah, dan harga paling tinggi me nampak ialah RM20K.. ada kat dlm blog me yg ittewww.. salammms

Yazid Husain berkata...

sudah baca en me. memang menarik. aq tidak jejak lg tempat darwin tu. diaorang kata best. rasa nak pergi lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails