2009/04/07

Kacang Pool

Kerana permintaan terlalu tinggi terhadap kacang pool baru-baru ini. Aq terbit entri khas mengenai kacang pool sekali lagi. Outing bersama coluague baru-baru ini telah menbawa kami ke kacang pool. Akhirnya termasuk mereka berempat adalah orang yang ke sembilan yang telah Aq kenalkan dengan kacang pool dari Oktober 2007 hingga sekarang. Kalu mahu resepi kacang pool boleh ketik di Kacang Pool Make Me Full. He he he. Memang layan.

Rombongan ke Jalan Susur Lima hampir terkubur apabila masing-masing mendapat memo itu. Tapi atas berkat hendak mahu chill out, memo itu dilupakan buat sementara waktu. Memang layan gelak-gelak menghiburkan hati. Keesokan hari Aq ke sini lagi, untuk try tahu bakar daripada kedai yang sama. Meman layan.

p/s: Entri khas untuk Hint yang akan pulang ke Johor Bahru dalam masa terdekat ini.

8 ulasan:

en_me berkata...

me macam nak terai jakks.. kat balai bomba depan courts mammoth teww kerr.. hmmm

A t i Q a h berkata...

Kacang pool depan Courts Mammoth kat Balai Bomba? Sedap eh kat situ?

Hint PerihaL berkata...

camtu ker rupa kacang pool?..tak tercapai dek akal..T_T

sedap x?..Gulp...slurpp..

nanti bawak aku jid..aku dah gian nak makan masakan johor ni..

Pinky Angel berkata...

aku org johor pun tatau psl ni.hehe.. thanks yazid! nnti bila2 leh try.

edriaty berkata...

Tuh ke kacang pool.
xmacam upa kacang pon.
apesal ada telur bagai tuh.
Huhuh.sedap ke..

-_-"


Kne try nih.

missyizzati berkata...

mana kacang pool itu berada? mahu pergi..nampak sangat sedap.

:+:+: Ashikyn :+:+: berkata...

looks yummeh!

Yazid Husain berkata...

to en me

cubalah mesti terangkat.
haah dekat larkin bomba

to atiqah

haah sedap cubalah

to hint

sedap tak percaya tanya antoy, myself dan azus

to pinky

try boleh cuba. kat batu pahat ada juga

to edriaty

sedap. kuah dia kacang

to missyizzati

di larkin bomba. try meh.

to ashikyn

memang yumme!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails