2009/01/13

Full Moon


Di kala bulan mengambang. Selepas selesai urusan di Plaza Angsana. Urusan menyiasat harga sekeping kad bersama Ely. Hu hu hu. Area angsana mahal semua meletak harga seringgit sekeping dan semakin chantek dan rumit kad itu maka harganya akan berlipat ganda. Selesai sahaja urusan itu. Kami terlihat bulan purnama penuh ketika kaki amat berat melangkah ke parkir. Lantas ke Danga Bay dengan tujuan melihat bulan dan berlatih night shoot. Susah nak mahir.

Hairan. Kosong Danga Bay. Masa New Year ramai. Haah New Yearkan. He he he. Bila ada peristiwa penting ratusan umat manusia berkumpul. Kalu kena bedil pasti pupus 1/3 umat manusia di Johor Bahru. He he he.

p/s: Nikmati keindahan yang masih ada.

7 ulasan:

HinT DaRi PerihaL berkata...

bagi aku..lebih baik menikmati sesuatu yang indah dalam suasana yg tenang....drpd berhimpit dgn mat nepal mahupun bangla.. tak tahan bedak dorg...yark.. T_T

hazali berkata...

aku kena tgu bulan depan baru dapat amik gbr bulan...praktis dulu dlam sebulan ni
haha

Azhar Ahmad berkata...

Ngeeee....

Dua gambar di atas sungguh ngeri okehhh

Princess Liyana berkata...

huhuhu..biasala bro..danga bay tu penuh waktu event je ;P

em..walla..photostat jela kad mcm maya karin..jimat budget ;P

Yazid Husain berkata...

to hint

hahaha betul tu. masa new year shoot bunga api daripada keta.

to hazali

engkau pun sudah tengok first bunga api aq kan. he he he. from zero to hero

to azhar

ngeri juga.

to princess liyana

hahahah. memang cadang macam itu. he he he

- j o h a r i - berkata...

beb..
ko ni gi cari kad ke, gi cari hantu..gmbr ni menyeramkan. mcm expose mistik la plak

Yazid Husain berkata...

he he he

seram eh. setelah beberapa kali pandang aq rasa juga seramnya. ha ha ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails