2008/12/22

Test Drive Speedlight SB-600

Aq baru sahaja mengangkat Speedlight SB-600. Sudah menguji kemampunya di sekitar Desaru semalam. Akhirnya boleh Aq aktif mengambil gambar waktu malam. Sudah lama Aq idamkan SB-600 / SB - 800 akhirnya dapat juga Aq grab. He he he.
Trial dan berlatih untuk Aq menjadi lebih cekap. Dan kena banyak membaca profil pro-pro diluar sana, buku-buku dan majalah. He he he
p/s: boleh saya pinjam? hi hi hi.

10 ulasan:

ceri merah berkata...

patutla nmpk lawo je cam ko msa mjlis fai..smg b'jy dgn cam baru!

Yazid Husain berkata...

D 40X dah lama beli, cuma baru tambah assesorinya sahaja. he he he.

en_me berkata...

chantekkk speedlite ittewww..

Yazid Husain berkata...

he he he.

chantek. sangat suka

Faiz Faiza berkata...

beshnya de dslr...akak pakai semipro je =( punya la aim kt d40 hr tu.ye la utk startr. tp silap bajet..last2 bli spro. beshnya kalo dpt amek 1dslr.harga ujung2 thn ni jth gak la

Yazid Husain berkata...

haah. jatuh lagi. keluar yang baru pasti harga jatuh

★☆inchek [s.h.a.n.d.y.e] ★☆ berkata...

dengan ini saya yg cemburu amat terhadap tuan blog berazam untuk membeli sebuah dslr pada hujung semester depan.

sekian.

awas yek?

dapat je dslr satu penuhla blog kite dgn gambar2 merapu-rapu sbb tak repi memulanya...

ngee...

Yazid Husain berkata...

he he he

silapkan, aq memang mengalakan. boleh tukar-tukar pandangan nanti. he he he

mhelmi berkata...

Wow dh angkat flash. Aku InsyaAllah next month br nak angkat DSLR. Maybe D90 or D80. Plan nak beli mase PC Fair tp kena outstation kt Kl la plak. So terpaksa tangguh niat nak membeli.

Yazid Husain berkata...

wah mahu angkut D 90 wah. boleh pinjam nanti. hohoho

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails