2008/12/16

Fairuz & Shida's Wedding

Memang pecut abesh Aq masa memandu. Ikut jalan lama. Muar-Bakri-Bukit Naning-Parit Sulong-Tongkang Pecah-Batu Pahat-Rengit. Lebih kurang 2 jam perjalanan. Aq pecut sebab Muarian & Budak SMK Rengit sedang menunggu kehadiran kami. Rasa bersalah dan terharu apabila tahu diaorang sedang menunggu kehadiran kami.

Kami sampai dalam jam 1620 lebih kurang, sampai sahaja di Rengit. Hujan turum dengan lebatnya. Sempatlah berborak mereka. Hujan menghalang niat mereka semua untuk pulang awal. He he he.

Kitaorang berborak, bertanya kabar dan menyusun jadual resepsi masing-masing. Kerana tidak mahu bertindih dengan rakan-rakan yang lain. Bulan Mac dan Mei 2009 dah fully booking. He he he. Di sini sahaja kitaorang menghabis masa selama 2 jam.

Actually, kagum dengan Mambai & Shida berchenta dari zaman sekolah kekal hingga ke jinjang pelamin. Semoga kedua-dua mempelai kekal ke anak cucu dan syurga hendak-Nya. Amin.

Lepas ini siapa pulak mengikuti jejak mempelai berdua ini. He he he. Btw, taniah untuk mereka berdua.

p/s: Taniah.

7 ulasan:

ila berkata...

haha.. bukti aku sorg je ttggl.. =)

hazali berkata...

virus2 kahwinlisme sedang merebak, lari3

betikbusuk berkata...

Pinjam gambar.. aku nak amik nak letak kat blog baru aku.. hehehe.. kawan kawan ramai kahwin bulan 3... time cuti sekolah..

Yazid Husain berkata...

to ila

ada rezeki adalah. sabor sedikit. he he he

to hazali

ha ha ha. mana mau lari?

to betikbusuk
amik dengan fa. aq dah bagi fa

Princess Liyana berkata...

huhu...sekarang memng musim org kawin..bro bila lagi?hihi

Pencinta Wanita berkata...

wew, semuanya dah kawin.... bagus2... family planning yg on the track... aku belum dapat seru lagi.. tunggu abis study dulu.. ,ungkin dah osteoporosis kot time tu.. hahaha...

Yazid Husain berkata...

to princess liyana

sampainya nanti. he he he

to pencita wanita

bertenang sahaja. jodoh sudah pasti ada. he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails