2008/03/21

Tag, Tig, Tag: Have Been Attack

Virus tag merabak kembali, kali lebih kronik apabila Aq di tag oleh dua pemblog dengan subjek dan tujuan yang berbeza. Halusinasi Aq semakin berkurangan boleh Aq jawab dengan tenang dan hati terbuka. Mula-mula hendak meyahut cabaran tag daripada Ed.

Apa superpower idaman anda? Sila pilih satu!
Omniscient, omnipotent, can alter aspects of destiny and, to some degree, freedom, nigh-omnipotent aspect of life and death, nigh-omnipotent aspect of dreams and reality, nigh-omnipotent aspect of creation and destruction, nigh-omnipotent aspect of desire and fulfillment nigh-omnipotent aspect of despair and dread and its opposite, hope, nigh-omnipotent aspect of delirium and sanity.

Siapa superhero atau watak yang mempengaruhi pilihan itu?
The Endlesss. Yang terdiri daripada 7 beradik yang bernama Destiny, Death, Dream, Destruction, Desire, Despair dan Delirium

Kenapa atau untuk apa superpower itu yang anda pilih?
Kenapanya? Owh sebab diaorang tahap mortal.

Kelemahan superpower anda. Wajib ada!
Kelemahan - Tidak pasti. Sebabnya mereka menggunakan kuasanya untuk permintaan alam semulajadi. Tetapi ada juga antara mereka tidak menjalankan kewajipan dan tugas yang diberikan.

Nama anda sebagai hero.
Da Luge lah atau Sama Bun San atau Budak Baru Belajar ke?

Motto anda sebagai superhero?
Motto selamatkan alam sekitar dan buat kerja secara sukarela.

Sebarkan tag ini kepada 10 rakan yang lain. Kalau tidak mampu, 5 pun ok!10 tidak mampu, 5 pun tidak mampu, Aq tidak mampu apa-apa.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Actually I have no idea what is tagging is all about although I had came across bloggers playing with 'Tangging Games'. I just follow the rules.I've been tagged by Aku BudAK FELDA

~~Begin Copy~~

This is the easy way and the fastest way to :1. Make your Authority Technorati explode 2. Increase your Google Page Rank. 3. Get more traffic to your blog. 4. Make more new friends.Rules : 1. Start copy from “Begin Copy” until “End Copy” to your blog. 2. Put your own blog name and link. 3. Tag your friends as much as you can.


~~ End Copy ~~

7 ulasan:

Azhar Ahmad berkata...

First time dengar nama supoerhero tuhhh

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

tak tau plak superheroes pun wat kerja2 amal yek?

hehe.. teringat zaman2 skolah dulu rajin benor enroll utk jadik tutor percuma budak2 skolah istimewa, ngajar diorang english bawah british counsil dulu...

tapi skarang takde masa la... lagipun dh pindah duduk jauh nie rasa malas plak... ahaks...

A t i Q a h berkata...

U ni pencinta alam sekitar eh bro? bagus2..hehe

Yazid Husain berkata...

to azhar
The Endless kira terkenal dikalangan peminat comic us

to mista shandye
wah, bagus2 jadi sukarelawan

to atiqah
ye pencita alam. green peace

ajathajar berkata...

aah 1st time dgr..
sbb aku x bc comic sgt kot..
mortal tuh..

edriaty berkata...

hahaha..ape nama super hero ko
tuh.sengal gler okeh...

-fAiZiQ- berkata...

The Endless?? Penah skali membacanya, tu pun rakan cyber dari Nashville yg bg. Tp iz kureng ngan jalan citernyer. superpower nya bermotifkan kuasa sihir. iz lebih minat The Avengers dan X-Men.


p/s: iz minat watak Destiny (The oldest of the Endless). Ke mana shj mesti ngan buku sihir nya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails