2008/02/16

I Sleep Better With Chipster

Foto di atas adalah pengarang "Kisah Katak Hijau Tidak Boleh Tidur Nyeyak" dengan pajamas kain sarungnya bersama sebungkus Chipster.
Aq tidur lebih nyeyak dengan Chipster. Adakah Aq tidur lebih nyeyak dengan dengan sebungkus Chipster. Jawapan...

Sebungkus Chipster yang baru dibeli di 7-11, berhampiran dengan Teratak 42. Hot giler Hot & Spicy sering habis di 7-11 itu. Lalu Aq membeli Original Flavour sahaja untuk membuat Aq nyeyak tidur. Oleh kerana, pajamas Aq kadang kalanya adalah birth clothes dan sering togel dalam dunia mimpi macam Who Want To Be Superman, Faizal Tahir (Malaysian Superman). Maka ganti diri Aq dengan patung katak berwarna hijau.

Patung katak warna hijau cakap "Hari tak dapat tidur, la..." "Apa yang Aq harus lakukan". Lalu katak berwarna hijau membaca FHM version Thailand. "Argh tidak!!! Aq masih tak dapat tidur lagi walaupun dan membaca text siam yang Aq kurang faham". Lalu katak berwarna hijau mengambil sebungkus Chipster. Katak berwarna hijau pun makan sebungkus Chipster membuat mata katak berwarna hijau juling matanya.

Memang betul lah, akhirnya katak berwarna hijau dapat tidur dengan nyenyak setelah menelan sebungkus Chipster. Katak berwarna hijau hanya mampu "zzzzz zzzzz zzzzz zzzzz ZZZZZ".

10 ulasan:

President berkata...

ko tak baca doa tido, surah 3-qul, mmg xdpt tido...byk gangguan la tu.. ahahaha!!!!

- j o h a r i - berkata...

bilik ko tu mmg byk gangguan..
termasuk la gangguan dari majalah2 yg best tu
hhuhuhu
cmne nk tido kalo cmtu

Azhar Ahmad berkata...

Ahahahah, nanti tengok pula saya nyer entri....

Yazid Husain berkata...

to president
dulu arwah atuk ada ajar, sering juga Aq amalkan. thanks

to johari
he he he. tu la pasal. wah dah gambar la profile ko...

to azhar
akan Aq nantikan.

President berkata...

oh ya.. 7-11 mahal la.........

Yazid Husain berkata...

memang ada sedikit mahal

-fAiZiQ- berkata...

katak ijau tu yg ganggu Aq. huhuhuh...
iz punya SpongeBob ok jer... siap tolong belai n peluk lg kalo nk tido... nguahahhahah....

Yazid Husain berkata...

sebenar katak hijau pinjam kawan punya untuk rakaman kali sahaja

circleinspoon berkata...

sengal giler gamba. xtahan aku.cis.

aku juga punya sekoq katak lebih kurang spt yg di dalam gamba

Yazid Husain berkata...

tiap kali aq lihat gambar ini, aq tergelak kenapa lah aq boleh sengal

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails