2008/02/20

Google Error, We're Sorry

Ini adalah malam kedua berlaku keadaan macam ini tidak boleh komen, tidak boleh sing in, template dirosakkan. Berlaku sekitar jam 12.00 a.m hingga 1.00 a.m. Membuat Aq putus harapan untuk menulis di Bebelan Anak Tukang Jahit dan membuat Aq hilang minat untuk berkarya. Apabila di ganggu macam ini, Aq hanya mampu melelapkan mata daripada Aq terpangku termenung di hadapan skrin TravelMate 250. Siapa manusia durjana yang menyerang dan membuat onak dan duri serta memusahkan harapan para blogger semua ini. Aq sumpah manusia durjana itu menjadi katak berwarna hijau. Lantak engkau lah manusia durjana. Shelake betul.

14 ulasan:

فيصل berkata...

kenapa perlu ada error? shit.. aku dah kali ketiga aku komen.. tetapi error.. kali keempat karang aku akan maki

-fAiZiQ- berkata...

Sabar Aq, sabar...
Maybe time tu adalah waktu utk technical service.

Azhar Ahmad berkata...

Biasalah, google sebulan sekali mesti dia update server...

edriaty berkata...

hehehhe..
dia majuk ngn ko ko si encik google tuh.

abeming berkata...

sabar sabar...biasa la tu...aku pon selalu kena...

- j o h a r i - berkata...

sabar beb
mungkin owner dia tgh download prison break kot
kite ni pki free je.. so ape yg ade tu syukur je la..
dari org somalia yg x dpt it tu, lagi kasihan

ف wildchild ۞ berkata...

owh. ko pon kene ek. aku pon kene gak. baru je merancang nak menternak spyware dalam pc aku. hehe

Yazid Husain berkata...

to fa ya sod lam
itu lah pasal shelake itu orang

to faiziq
em... em... em... tak boleh

to azhar
ooo

to edriaty
encik google merajuk alamak.

to abeming
em... em... em... tak boleh

to johari
bila masa pula tuan streamyx tahu download ini

to fa
ternak banyak, nanti kita sembelih buat BBQ

circleinspoon berkata...

oh.suma org pun kene eh?
ngehngeh...
wat sakit ati ajer...
naseb lepas tuh ok balik

Yazid Husain berkata...

semua orang kena, kiranya world wide lah ini. jangan malam ini kena lagi sudah

yginsaf berkata...

banyakkan bersabar..

Yazid Husain berkata...

baiklah Aq akan bersabar en. me

emphbone berkata...

saya ada solution..
gunalah domain sendiri..
hanya rm 50 untuk pendaftaran dan rm 100 untuk hosting di mesrahosting..
gunakanlah domain sendiri wahai bloggers malaysia..
kita rancakkan lagi www malaysia dan memaksa tm membuat streamyx lebih laju lagi..

muahahha..

Yazid Husain berkata...

tak nak la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails