2008/01/18

The Talk

Masa Jam 6.00 p.m tadi Aq dapat SMS daripada Pak Mat yang sempat Aq berkenalan di Bio Johor 2007 pada bulan Ogos dahulu. Kandungan SMS tersebut adalah berkenaan Pakcik Azoddin kawan baik kepada Pak Mat akan muncul di kaca TV;

"Esok sabtu 9 pg 19.1.08. Saya ada appear dlm temu bual ranc. TV ASTRO AWANI 123, Ranc.Perspektif kita bersama Suhaimi Sulaiman brtjuk "perlunya lonjakn deras dlm Pertanian Negara". Mohd Azoddin. Tq"

p/s: Malangnya Teratak 42 masih tidak memiliki Astro.

p/s/s: Bagus Pak Mat ini setiasa keep in touch walaupun perkenalan kami amat singkat. Sebelum ini Pak Mat kerap menghantar SMS dalam bentuk kata-kata nasihat dan motivasi.

p/s/s/s: Tiba-tiba otak Aq teringat kepada Anna yang menjadi teman borak semasa di Bio Johor 2007.

7 ulasan:

f a wildchild berkata...

mari kita pasang astro di teratak 42. hehe

Yazid berkata...

ha ha ha. kalu dapat astro free mcm internetkan besh. he he he

kakok berkata...

eheh..bestnya kalau umah ktorg pun ada astro..haha!!

President berkata...

korang kumpul duit rm100 ja kan? then, free 2bln kan? ok ar tu... hehehe...

nk knl juga dgn pak mat ni boleh?? hehehehe..

=p

Yazid berkata...

to kakok
ha ha ha memang best

to president
kami hendak astroyang free. ada tak?

President berkata...

ko minta YB kat sana..time2 pilihan raya best minta sponsor.. ahahaha!!!

Yazid berkata...

ha ha ha good idea. lupa beritau sebenarnya rancang ini pada 9 mlm bukan 9 pagi. Pak Mat adalah usahawan dragon fruit di kedah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails