2008/01/09

I Serve For Nuffnang

Aq sudah merajuk dengan Advertlets walaupun mereka telah hantar surat mintak maaf. Kesalahan yang kecil itu menyebabkan pemblog dan pembaca blog senyap Aq tidak dapat membaca intipati Bebelan Anak Tukang Jahit. Dan Aq telah buangnya jauh-jauh di Bebelan Anak Tukang Jahit sejak minggu lepas lagi. Ini adalah sebahgian surat mintak maaf Aq dapat semasa Aq buka Yahoo! Mail tadi.
----------------------------------------------------------------------------------
Hi,
This is Josh Lim here from Advertlets. This message is sent out to all bloggers that have registered with Advertlets in our key markets of Malaysia & Singapore.
Firstly, we admit. We made an error in judgment, and we did not intend for this to happen. And we are very sorry that it did, and would like to apologize for everyone affected.
Some small mistakes are resolved easily, and affect a few. And some mistakes, however small, can affect millions.
Most of you are probably disappointed, confused or angry at the recent downtime that has happened, that has cut off access to your blogs. Over the past few days, we have been doing everything we can to restore service, as well as answering e-mails, phone calls, smses, media interviews, and support requests. Bla bla bla......... (BS)
-------------------------------------------------------------------------------------------------
p/s: Mintak maaf lah, hati Aq masih terluka dan masih merajuk. Jika satu hari nanti hati Aq sejuk Aq akan jadi hamba engkau semula. Sekarang ini Aq hendak jadi Nuffnang sahaja.

8 ulasan:

ku(ai berkata...

aku pun sama.. aku sudah tidak pro advertlet.. banyak rumour yang mengatakan diorang baya lambat.. dengan alasan click fraud. .. adsense pun sukar nak buat solution ttg clickfraud.. inikan pula advertlet..
skang.. tak tau..aku pro-nuffnang dan pro-adsense..

Peyus berkata...

salam..
aku tlh m'ubah link url yg dulu kpd http://bukantekateki.blogspot.com/

aku berhijrah dari keadaan lama kpd keadaan baru..

abeming berkata...

di saat nuffnang mempromosikan 'setia pada 1' nye program elok je advertlets buat kacau...mmg selamat tinggal la...haha...yang dkt blog cari duit aku mmg dah buang awl2...kat blog personal je xbuang sampai la insiden tu berlaku...huhu

pHu YinG berkata...

Alalalarr..

Janganla majuk lagi..

Azhar Ahmad berkata...

Saya pun Nuffnangers...

p/s Pasal sijil tu, the next Conf on OECD, technically content baru dapat sijil....

Yazid berkata...

to kucai
yeah kucai d nuffnangers

to peyus
salam hijrah

to abeming
betul tu

to phu ying
merajuk dengan dia

to azhar ahmad
thanks. bila next OECD?

Emphbone berkata...

aku pun baru pindah NN lepas adv tu buat hal..

siot je kan.. sib baik aku hanya kumpul rm 0.998 sen!? &^%&*^(

kat nuffnang ni ads tak jalan pulak skripnye.. xtau nape..

Yazid berkata...

berpindah kepada yanglebih baik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails