2007/12/09

Workshop At Kuala Lumpur

Kisah ini agak sudah basi, tetapi otak Aq gatal hendak memberitahu dekat semua orang. Berlaku antara 4hb - 6hb December 2007. Aq menghadiri OECD Workshop on Manual Acceptance of Data, GLP & Compliance Montoring, The Ritz-Carlton Kuala Lumpur. Aq orang baru dalam industri agak pening hendak memahami sepenuhnya dalam workshop kali ini. Pening. pening, pening macamana Aq hendak lapor kepada boss Aq. Adoi.
Pandangan KLCC pada waktu malam daripada 906, Capitol Hotel
Pandangan KLCC pada waktu pagi daripada 906, Capitol Hotel
Aq masih tidak faham apa yang speaker bualkan.
Masa Aq berada di sekitar Kuala Lumpur, Aq amik kesempatan unutk hang out dengan Jo, Din, Zack, Mat Yus, Jaz dan Ed. Kalo ikut planing dalam otak hendak hang out dengan Das, Marish, Fay, Rusdhi, Fred, Amin, Modnok, Emphbone dan Amir kerana Aq suka buat suprise bodoh so masa Aq susun tidak fit dengan masa diaorang. Sorry Aq lewat beritahu kedatangan Aq. Next time Aq jumpa korang semua.

p/s: to Ezah aq akan emailkan wedding pics ko...tunggu...

13 ulasan:

فيصل berkata...

peh.. ko surf tak kat situ? hotel tu.. bestyer jenjalan... lupa plak aku nak mintak permandangan awan kat situ...

Yazid berkata...

ha ha ha. suft dari situ mahal giler. parking je sahaja dah rm 17, rm 12, rm 7 giler ape? memang dekat dgn awan tapi ko tak request so aq pun tak maik he he he

edriaty berkata...

sempat makan2 ngn aku ek.. =D
ada ms dtg lg...okeyh..

Yazid berkata...

sempat la juga

pHu YinG berkata...

Patutlah tak digest apa speaker tu cakap, kepala dok pikir nak jumpe member-member. Ha ha!

Yazid berkata...

ha ha ha. you right!

tz berkata...

awan kt kl tak sberapa nk segar la kucai...

Yazid berkata...

awan, awan, awan

fa berkata...

haha..cai, nanti aku balik kg, ko nak tengok tak awan kg aku? mungkin lain siket :p

Yazid berkata...

wah balik kampung...

kakok berkata...

en. yazid..bile lg nak update blog nih??

abeming berkata...

aku kehairanan...yazid xupdate blog...=(

Yazid berkata...

minggu ini adalah minggu kehilangan.
petama, aq baru kehilangan tok nah (nenek) al fatihah
kedua, aq kehilang budak pratikal baru balik sabah
ketiga, teratak 42 putus hubungan dengan dunia luar. internet jiran sebelah tutup.
hiba :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails