2007/12/27

Tidak Gundah Lagi II

Setika dahulu Aq pernah memasukan entri bertajuk Gundah dan Tidak Gundah Lagi. Ini ada susulan daripada eposide itu. Sekarang ini Aq memberitahu bahawa IE di office boleh dibuka semula dengan beberapa langkah.
Mula-mula ke Internet Options.
Kemudian ke Content dan kemudian ke Addvisor dan kemudian ke Settings
Tekan password untuk akses masuk. Password:1234
Kemudian ke General dan kemudian User Option dan kemudian hilangkan tanda RIGHT.
Sekarang boleh layari Bebelan Anak Tukang Jahit melalui IE di office. He he he.

p/s: Thanks to Lit mengajar Aq cara-cara mengodam.

10 ulasan:

tz berkata...

slame ni takleh access via IE ke?

Yazid berkata...

mula masuk kerja boleh, selepas itu pihak pengurusan menghapuskan perkhimatan internet supaya kami tidak lari ke tempat kerja lain.

Selang 2 hari, kami sedar hanya browser IE sahaja yang dihalang.

Kemudian kami install mozilla firefox.

Seminggu selepas itu kami sedar IE boleh di cerebohi dengan kaedah tadi sahaja.

bodoh tak?

p/s: dah upload benda ini lama cuma tidak kesempatan sahaja.

فيصل berkata...

hahaha.. tahniah tahniah... anda berjaya guna ie.. guna mozilla la best.. sedap berkrim disukai ramai..

Yazid berkata...

ha ha ha. aq still pakai mozilla kat office. supaya tidak kantoi bahawa IE dah ke godam.

President berkata...

korang ni lawak la...hahahahha

Yazid berkata...

he he he

abeming berkata...

waaa encik yazid dah jadik penggodam berhemah...silalah godam web MOSTI plak...kelakar...ekceli sudah sebulan MOSTI diceroboh tanpa dikesan oleh sesiapa...sedangkan sistem itu dijaga oleh KAMI...dimanalah silapnya...sib baik bukan aku...hahahaha

Yazid berkata...

he he he, MOSTI bukan jaga ICT ke? Kantoi juga lawak seh!

abeming berkata...

tula pasal...mmg memalukan...web monitoring nye sistem dah di installkan...cuma dorang xguna sebaiknya...kalo dah gomen...bg solution cemane pon xde makna...war2 je lebih..kakitangan tidur...wops...lebih2 lak aku marah...hahahah

Yazid berkata...

biasa la.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails