2007/12/29

Test Drive New Gear

Aq baru test drive Nikon D 40X yang baru-baru ini Aq angkat. Aq akan terus meningkatkan kebolehan dalam bidang pengambilan gambar. Subjek pertama Aq di resepsi En. Nizam. Sekitar resepsi EN. Nizam di Desa Bakti, UTM, Jam 12.30 pm hingga 1.30 pm;

First drive menangkap gambar porait. Model; Faiz dan Shikin

Kedua mempelai dicuri daripada rimbunan pokok. Perasan ingat engko paparazi ke?

Just candid dan Aq tidak bilang 1,2,3.

Faiz test drive Nikon D 40X

p/s: Besok ke Pelangi Damasara untuk test drive lagi. Nantikan.

8 ulasan:

President berkata...

uiks....new gear... boleh la pinjam nie...hehehe

Yazid berkata...

he he he datang JB kalu nak pinjam. he he he

kucai berkata...

adui... jeles sungguh aku melihat kamera yazid.. akan aku capai impian ituh.. sedapnya gambar itu... ingin ku gigit gigit.. dua orang guru aku.. yazid dan edriaty

Yazid berkata...

he he he. thanks. cai lepas kita tukar-tukar pendapat

Emphbone berkata...

cai, kawan aku ada nak jual d40x 700 dollar cai.. kau nak tak? tapi campur shipping mungkin lambat ckit.. dia kat ukraine sana..

ajit, best r kau jd pro skrg huhu..

abeming berkata...

aku yang masih belum bercamera...mahupun camera anset...babak2 penting dalam idup aku berlalu begitu sahaja...hanya disimpan dikepala...takde usb cable nak diprintkan ke printer...isk isk isk...=(

Peyus berkata...

zaman skg kamera diibaratkn besh fren kite dh..tanpa kamera, sapelah kite..haha..

Yazid berkata...

to empbhone
cai grab peluang nie cai.

to sarmi
cepat-cepat memiliki camera.

to peyus
betul tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails