2007/11/21

Sayang Selasih Chicken Rice

image from: sinar.fm
"Bang, makan mana-mana lah" Aq meminta cadangan Pemandu makan tengahhari di mana setelah menghantar sampel di Johor Jaya. " Mana-mana?, Makan Nasi Ayam Taman Kemas?". Lalu Aq dibawa untuk makan di Taman Kemas. Gerai Sayang Selasih dekat dengan Gerai Bapa Linda Onn sedikit infomasi yang diberitau kepada Aq. Aq lihat gerai ini dipenuhi lelaki, kalau ada perempuan itu pun di bawa oleh lelaki. Macam tidak group perempuan yang pergi lepak di Gerai Sayang Selasih, Taman Kemas, Tampoi. Kenapa?. Berbalik kepada makanan di sini ada Nasi Campur dan hidangan istimewa adalah Nasi Ayam Sambal. Aq order Nasi Ayam Sambal kurang pedas, memang best sambal dia. Sedap terasa hendak makan lagi. Sampai Pemandu Aq cakap "Jangan tiap-tiap tengah hari makan kat sini sudah" Bertambah sedap apabila pelayan gerai adalah chikas yang sexy patutlah ramai lelaki lepak. Ha ha ha. So ini adalah tempat makan yang Aq syorkan untuk makan kerana sambal Nasi Ayam Sambal di Gerai Sayang Selasih best hingga terangkat abesh.

12 ulasan:

abeming berkata...

Gerai Sayang Selasih ucuk ucuk...hahaha...aku dah terkena virus kuchai...adeh!

Yazid berkata...

Adui, semua ucuk mana dedunga mewangi

فيصل berkata...

hahaha.... abeming ucuk

circleinspoon berkata...

kat mana ni ya?
cube kau bagi exact location. ape2 landmark ke? bley aku try balik nanti

ucuk btwn guys???musykil aku

Yazid berkata...

Dekat area taman cempaka, tampoi dkt2 jln kempas. ini dekat taman kemas. Ada gerai MBJB kat situ la

f a wildchild berkata...

kalo ko kata best sehingga terangkat abis disebabkan chikas kat situ, memang aku nak pergi... hehe

abeming berkata...

ucuk btwn guys bcoz kami saling ucuk menucuki...huahuahua...

tz berkata...

iyark abeming..saling ucuk menucuki... lagi musykil... duduk serumah dengan lelaki separa wanita...

edriaty berkata...

huhuhuh..SEDAPNYA!!!!!!

Yazid berkata...

to fa
pertama,memang sebab sambal dia. kedua, sebab chick itu. bagi alasan paling kuat adalah chick itu

to abeming
ini topik makanan bukan topik ucuk

to tz
betul aq sokong

to edriaty
memang sedap, terangkat abesh

Peyus The Weirdo berkata...

adesh! aku bace entry ko time perot aku tgh lapo thp mega..t'liur aku nengok gmba nasi ayam 2..haha..

Yazid berkata...

ha ha ha. sambal nasi ayam ini memang best. dah pergi isi perut anda.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails