2007/11/12

Love Triangle; Gotta Be My Gurl

Akhirnya kisah cinta tiga titik Betik berakhir, apabila dia berjaya merampas Putih daripada Hitam. Ini merupakan kisah ke-4 mengenai kisah cinta tiga titik Betik. Mungkin sekarang ini betik sedang bersiul lagu Couple - Gotta Be My Gurl.



Kepada sesiapa yang tidak pernh mengikut dan sudah lupa kisah tiga titik Betik bolehlah recall balik kisah-kisahnya;

Prelude: - Love Triangle
Eposide 1:- Love Triangle; Betik Want Putih Back
Eposide 2:- Love Triangle; Putih's Sooooo Hawt!

Jika kisah cinta tiga titik di filemkan mungkin Aq memilih Cokelat-Segitiga sebagai OSTnya dan ayat pembuka yang sesuai unutk filem ini adalah "cinta ini bukan cinta tiga segi tapi cinta tiga titik pada satu garis lurus yang mana letaknya aku adalah pada titik pertama sedang dia pada titik yang akhir dengan satu titik penghalang di tengahnya"

p/s: Semalam Fa nampak jiran yang bagi Streamyx telah bagi Betik makan. Betik ada tuan baru ke? Apa yang terjadi?

14 ulasan:

فيصل berkata...

bia betik... betik sudah ada tuan baru? sudah... adakah aku perlu merampas betik? ahh.. persetankan semuanya.. rezeki masing masing.. semoga engko(tuan baru) dilimpah rezeki.. kerana bukan sahaja memberi kemudahan internet kepada kami malah memberi betik makan...

STEFENO berkata...

Wahahahha....akun pun nak internet free

tz malas nak sign in berkata...

hehehehehe... cai camne nati betik da tak balik umah ko? dia lepak sane aje.. hehehehhehe

edriaty berkata...

betik da lupakan aku ke...

Yazid berkata...

to fa ya sod lam
tuan baru rasa sebab kluar dar kembara betik trus kejap duia. lapar sangat la tu.

to stefeno
memang best kalu semua free

to tz yg malas nak sign
memang aq harapkan begitu

to edriaty
betik semakin tua dan pelupa

:+:CikPayung:+: berkata...

hehe waa.. kalau betik dan putih selamat mnyimpul ikatan bahagia, korang kena buat majlis kesyukuran ni.. kehkehkeh =D

Yazid berkata...

ha ha ha. botaklah kami, tapi kalu betik kitaorg selamba je keluarkan duit

circleinspoon berkata...

sesungguhnya aku xmengikuti langsung kisah c betik nih. harap maap betik.

Yazid berkata...

cerita betik dah lama dan hangat di perkatakan!!!

circleinspoon berkata...

sesungguhnya post korang pasal betik sgt pjg+byk sampai xtelarat aku..uhuks

edriaty berkata...

hot ape kisah derang nih.. =D
aku ex betik.

Yazid berkata...

to circleinspoon
cerita memang panjang dan hangat di teratak 42

to edriaty
memang hawt giler kisah betik ini

pHu YinG berkata...

Nanti buatlah Majlis BBQ lagi, kali ni sempena Pertunangan betik dengan ****. Jemput sekali kawan-kawan betik kat Jalan Kebudayaan 26. Hehe!

Yazid berkata...

ha ha ha. Betik ko semakin popular

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails