2007/11/07

Kenapa Tangan Merah-Merah?



Kenapa tangan merah-merah?

  1. Kena rotan dengan cikgu.
  2. Kena air panas atau terpegang eksos motor.
  3. Terkena cat berwarna merah.
  4. Pegang ais lama-lama.
  5. Tepuk sampai tangan merah.
  6. Cangkul rumput di halaman rumah

Mana jawapan pilihan anda.

11 ulasan:

f a wildchild berkata...

hah. tangan manja

Yazid berkata...

dah lama tak buat aktiviti kebun last sekali masa form 3, lepas tu asyik duduk dlm air-cord je

فيصل berkata...

tangan manja ucuk

Yazid berkata...

tu susah kalu tangan manja sangat

shukranfazim berkata...

aku pilih cangkul rumput halaman umah.. betul x?

Peyus The Weirdo berkata...

kamu bercucuk tanam ye bang..haha..

Yazid berkata...

to syukran
ala dah tentu ko namapak halaman teratak 42 dah botak

to peyus
tebas rumput. tinggi rumput dah paras peha. bahaya

abeming berkata...

alahai...aku lambat masuk...baru nak teka...aku teka no.6 ekceli...huhu...mengikut posisi kemerahan tu sbb pegang something dengan kemas...

Yazid berkata...

ha ha ha

tz berkata...

aku rase ko main 'tepuk amai²' dengan aunty sebelah umah..

Yazid berkata...

ha ha ha. hampir kurang tepat

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails