2007/10/04

Urgh! A Music War

Ramadhan 22
Image from Granda Movie Poster
Di office tadi sungguh hangat dan meriah bagaikan satu peperangan besar berlaku di mana semua tuan punya komputer memasang audio masing-masing untuk memuaskan halwa telinga masing-masing. Pening juga kepala mendengar pelbagai genre musik dalam satu masa. Berikut Aq senaraikan putaran musik yang di mainkan oleh collegue-collegue Aq pada hari ini.

Pakcik Bermuka Bangga Terserlah - memasang lagu-lagu dangdut
Mat Romeo - memasang lagu-lagu raya
Kakak Brutal - memasang lagu-lagu naysid
Kakak Meraih Cinta Dari Kekasih Orang - memasang lagu-lagu Datuk Siti
Kawan Satu Universiti - memasang lagu-lagu band Indonesia
Pemandu - memasang lagu-lagu Negara Thai
Budak Pratikal - memasang lagu-lagu J-pop dan K-pop
Aq - memasang lagu-lagu Mocca (semua album)
Boss Aq - suara dia sudah cukup menghangatkan suasana office

p/s: war is begin but music is universal.

22 ulasan:

f a wildchild berkata...

yeah.. tu belum lagi kalo boss ko bukak lagu. suara boss ko + lagu pc boss ko = ??

edriaty berkata...

hhahahha..music i very universal.
macam2 ada kt opis ko eh.
tp dangdut n thai tuh aku xleh tahan..hahahha...penin... =D

circleinspoon berkata...

opis aku sunyi sepi jer... tapi sendiri pandai guna earponla ;p

Yazid berkata...

to fa
suara boss aq + lagu pc boss aq = mau runtuh ofis tu. he he he

to edriaty
kalu dangdut negro ok lagi ini dangdut indo tu yg pening tu..
tu yg tidur dlm x-trail sebab dia pasang lagu thai

Yazid berkata...

to circleinspoon
PC kitaorg dah disediakan speker masing2 tu yg buat gamat ofice tu

Peyus The Weirdo berkata...

wah! gler bapak best opis ko..blh plak ade perang2 music cm2 ek..haha..

klu cm2,blh wat jamming session x kt c2?? hahaha..alang2 dh ade perang cm2..dh abis jamming,duit ko amik r..wat bekalan di hari tua..haha..

amcm idea aku?? bernas x?? haha.. pas2ni ade r org kritik idea bernas aku ni..nak2 si edriaty 2..haha..

edriaty berkata...

hahaha....
jgn ko layan kan si dak peyus tuh.
dia mmg camtuh.sorry la..mmbe aku tuh
mmg xbtol sket.ko jgn amik ati. =D

lagu thai mmg xbleh blah! hahaha..
indon pnya dangdut pon sama!

Yazid berkata...

to peyus
ok juga idea ko tu nanT aq propose kat bos aq.

betulah idea ko dah kena kritik la..

to edriaty
he he he
diaorg siap cakap dengan aq ari tu "nanT umur 30 keatas mesti ko layan dangdut punya" aq jawab "em"

edriaty berkata...

huhuh...
xle bayang kalu ko layan dangdut nnt.
tambah lak kalu ko g kelab dangdut skali!hahahahha

hmm...4.10 am.xle tdo lg aku nih.
sambil lyn band Couple-Tentang Kita!

abeming berkata...

yay! dangdut....memang best...=)

Yazid berkata...

to edriaty
ewah! eawah! ewah!

to abeming
ewah! eawah! ewah!

aiyrie berkata...

kalo en. yazid layan dangdut!!! tu tanda2 awal tsunami akan melanda tu...

setiap PC ada speaker sendiri....
alangkah baiknya kalo kat UTAR ni pun cenggitu....

Jpop n Kpop... jiwa muda macam aku..
hahaha...
that Y walaupun aku lebih skit pengalaman idup dari budak NBD 01 yg lain (except abg helmi hahaha, tapi aku kelihatan lebih muda...
muahahahahaha

edriaty berkata...

ok x nama gelaran ko bila
da umo 30s nnt. Yazid Dangdut?
hahahahhahahahahahhaha
gelak guling2..

Yazid berkata...

to aiyrie
ha ha ha ha perasan muda la tu. umur dah dkt 25thn.

to edriaty
ha ha ha ha
masa remaja hinnga 20an- party
masa 30an - dangdut
masa 40an ke atas - ahli jemaah

Peyus The Weirdo berkata...

aku dh ckp dh..musti edriaty kritik aku..hahaha..

Yazid berkata...

he he he
edriaty nak jadi paula abdul la...

Peyus The Weirdo berkata...

hahahaha..pasni aku kne pggl die paula bedol r..

Yazid berkata...

ha ha ha
makcik paula bedol...

edriaty berkata...

weh peyus...
da nape ajak yazid kutuk aku plak!
siot jek korang geng lak!

Yazid berkata...

makcik paula bedol dah start mengkritik
he he he

Peyus The Weirdo berkata...

iye..iye..kite kne terime kritikan paula bedol dgn tgn t'buka..hahaha..

sila..sila..
kritik lah kami,cik paula bedol..=D

Yazid berkata...

makcik paula bedol sila kritik kami, kami sedia di kritik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails