2007/09/10

Pervetted, Loyal And Helpful

naruto
Which Naruto Character Are You?
Test by naruto - kun.com

p/s: loyal and helpful mungkin 100% tapi pervetted mungkin tidak.

10 ulasan:

abeming berkata...

alahai...banyak aku ketinggalan ngan blog ko...bila aku bace jek, ade post yg xtau nk komen ape...post2 yg best dh lepas...=(

Mohd Yazid Husain berkata...

he he he. Sejak dapt online memang active blog.

edriaty berkata...

hahahah...yazid pervette!=D

Mohd Yazid Husain berkata...

tidak!!!

f a wildchild berkata...

pervetted mungkin 100% tapi loyal and helpfull mungkin tidak.

hah. ayat ni baru betul! mane la causin aku ni. kot tak die pon sokong aku =P

Mohd Yazid Husain berkata...

mana ada aq pervette. Sebab aq respect mereka semua.

edriaty berkata...

heheh..ok la..
aku tau tazid x pervette...
dia satu2nya geng aku kalu nk
bawak p long beach..kan..kan.. =D

Mohd Yazid Husain berkata...

to edriaty
thank

to fa
ini ada note aq dpt dari seorg perempuan......
______________________________
Yazid,

U're in one of the list who I would like to give comptiment is that time not enough

U're fun-going yet commiting when we in group.

Besides, thank you for your respect me to me as a female.

Law.
_____________________________

f a wildchild berkata...

wah.. siap tunjukkan bukti. iye. iye. ko tak pervette. guraw je la =)

Mohd Yazid Husain berkata...

he he he. Aqsiapkan post lagi note tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails