2007/07/17

50 Merdeka Countdown


p/s: Happy 50 Merdeka. Dah tiba masa untuk start kibar Jalur Gemilang.

8 ulasan:

f a wildchild berkata...

aku tengok pic ni, lagi meluap luap semangat aku nak tanam bendere mesia kat bukit indah.. yeah!~

Mohd Yazid Husain berkata...

sudah la. entah bila ko nak pergi. poyo je lebih

uNdEraGed gUrL berkata...

a ah.. fa.. tanam bendera malaysia kat bukit indah tu carik padah namanya... ko bukan ade tools pon nak panjat menatang tu...

kalo jatuh mati takpe.. kalo jatuh..cacat seumur hidup.. tak ke kesian kat mak bapak...

f a wildchild berkata...

and i don't care..

Mohd Yazid Husain berkata...

baru lelaki

aiyrie berkata...

kat umah 7 shah alam, letak bendera kat pintu....

satu hari time nak kuar umah... rasa ada menda touch kat tengkuk, merebang bulu roma, tak pandang belakang dah, terus chow...

balik umah...
la... bendera tu...

Mohd Yazid Husain berkata...

ha ha ha

Neomick berkata...

KUIZ MERDEKA 50 TAHUN
=====================

Q: Siapakah lelaki di sebalik Jalur Gemilang?

Lengkapkan slogan anda (tidak lebih 15 patah perkataan)

Lelaki di sebalik Jalur Gemilang itu ialah ......................

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails