2010/02/04

Happy, Clappy and Not Crappy

Aq kembali setelah sekian lama tidak membebel. He he he. Cat cakap Bebelan Anak Tukang Jahit semakin diminati kaum ibu-ibu. Oh!Sejak kebelangkan ini Kami sibuk membuat beberapa persiapan Baby. Shopping sana sini, budget sana sini. He he he.
Cat tengah fokus mencari yang terbaik untuk Baby. He he he. Seronokkan?

Ini antara kelengkapan untuk lampin si bayi. He he he. Ada lampin, lampin pakai buang, pelapik lampin. He he he.
Ini antara toiletries untuk Baby. Semua produknya kebanyakan Sebamed. Aq yakin kurang kandungan SLES pada produk tersebut. Aq kalu boleh hendak kurang pengantungan pada produk yang berasaskan mineral oil. Untuk kemas rapi baby Tommee Tippee menjadi pilihan. He he he.

Ini antara barisan baju untuk baby. He he he. Kami kena gelak dengan orang sekeliling kerana membeli kasut terlalu awal. Ha ha ha.
Ini tempat tidur baby. He he he.

p/s: Cat banyak pilih tema haiwan yang cute. He he he.

8 ulasan:

tunbegia berkata...

terimakasih kerana sudi datang ke blog tB yang tiada apa-apa,

salamm,

myself berkata...

semoga semua sihat selalu, dan tak sabar nak tgu baby lahir...amira anntasha(nama yang aku rasa sedap). aku plak yg excited.

:+:+: Ashikyn :+:+: berkata...

hehee..ala ajit. so sweet da beli semua. hehe..mesti ngah chirpy mood excited skrg ni. tahniah. hehe

Nidza berkata...

seronoknya shopping baju baby..
ianya satu terapi khasnya utk si ibu..

LookSharp berkata...

ha`a mmng `ter` awal sangat kasut tu, cam aku dulu dengar2nya anak lelaki..tapi sekali keluar anak perempuan hehehehe :-)

shandye. berkata...

suka tgk mini 'superstar' kat butik adidas. mesti chumel klu dapat tgk budak2 pakai...

klepet.klepet.klepet. (bunyi diorang jalan)

Yazid Husain berkata...

to tunbegia
terima kasih juga kerana sudu datang ke blog Aq yang biasa-biasa sahaja.

to myself
ha ha ha. he he he. ha ha ha

to ashikyn
he he he. haah tengah excited giler. he he he.

to nizda
:) untuk bapak sekali

to looksharp
he he he. excited first baby.

to shadye
he he he. kalu tidak boleh pakai kena gantung dalam keta.

President berkata...

mcm x cukup jer baju tu..
hehe~
tp kira ok la...
ayahnya kena rajin basuh baju baby nnt..
:):)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails