2009/08/18

Why I'm Bloging?

Mula-mula terlepas daripada 64 orang yang di taging oleh En. Me. Terkena juga oleh Joe. Ha ha ha

Sebab-sebab Aq suka membebel;

Ingin berkongsi. Ialah berkongsi pengalaman. Sebab merantau jauh, start bloging sekitar tahun 2004-2005 bermula dengan FriendsterBlog. Kemudian beralih kepada Blogger. Ingin berkongi pendapat, rasa tidak puas hati dan sebagainya.

Foto. Disini boleh menampakan hasil foto dari DSC-40 dan D40X. Berkongsi idea dan komen mengenai foto yang dirakam. Ialah foto adalah 1001 patah perkataan.

Jurnal. Sebagai salah satu kenangan. Kita makin tua makin lupa. Boleh mengimbau kenangan manis di dalam Bebelan Anak Tukang Jahit

Kemudia Aq menyampung tag ini kepada

Hint - Si perihal yang banyak perihalnnya

MySelf - Morning sickness selepas bercakap mengenai kuda laut


p/s: Kenapa Aq berblog eh?

7 ulasan:

lumut berkata...

tulislah..
apabila menulis,
hati akan ikhlas..
kenagan itu banyak,
ada yang pahit,
ada juge yang manis..

tapi yang pahit itu lebih bermakna..
sebab ia menjadikan kita seorang yang kenal..
ap itu dunia dan pencipta..

teruskan blogging..

=)hehe

Yazid Husain berkata...

terima kasih

amat bersetuju. thanks lumut

Princess Liyana berkata...

huhuhu sebab tls blog bestttt;)huhu

lumut berkata...

sama2 yazid..
majulah blogging untuk negeri sembilan..

eh3..sori merepek.
hehe..
kuala pilah dengan senawang tu dekat je...=p

ok maaf saye stop merepek.hee

Yazid Husain berkata...

to princess liyana
Y.E.S betul memang menyeronokan. he he he

to lumut
he he he. sekarang Aq menetap jauh di Ulu Tiram, Johor Bahru. Rasanya jarak dari Kuala Pilah ke JB dekat 400 KM.

en_me berkata...

me kan dah TAG ko kat 'entri berani mati' dulu.. n ko pun dh jawab ghitewww..

TAG 'why i blog' teww memang ko tak kena TAG.. n bukan 64 bro, tapi 66 jerrr.. bagila can org len kann.. ahaks

n salam awal ramadhan ajit itteww..

Yazid Husain berkata...

66 orang. he he he. tidak kisah bagi peluang dekat blogger yang lain.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails