2009/06/25

Tag: Sila Jawab Dalam Bahasa Melayu

Aq telah di Tag oleh Myself. Erm. Aq cuba menjawab.

Tag Pertama.

Soalan-solannya;

1. Bekas kekasih saya adalah
Tiada

2. Saya sedang mendengar
Alunan peti suara Zee Avi

3. Mungkin saya patut
Pergi bercuti bersama Cat

4. Saya suka
Menulis Blog, mengambil gambar dengan Kamera D40X buat masa sekarang, menternak mikroorganisma

5. Sahabat-sahabat baik saya
Ada yang datang majlis Aq, Ada yang tidak datang.

6. Saya tak paham
Kenapa diperlukan baru cari Aq

7. Saya kehilangan
Arwah atok, Al-FAtihah

8. Ramai yang berkata
Pukulan kompang yang terbaik

9. Makna nama saya
Yang bertambah baik, Meningkat

10. Cinta itu adalah
Pandangan Pertama

11. Di suatu tempat, seseorang sedang
Memandang Aq dari CCTV yang sedang tulis blog.

12 .Saya akan cuba
Menyorok daripada pandangan CCTV

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud
Kekal

14. Telefon bimbit saya
G502 Sony Ericsson

15. Bila saya terjaga dari tidur
Tengok muka Cat, kemudian tengok awan.

16. Saya paling meluat apabila
Ada bau busuk

17. Pesta/Parti adalah
Full Moon Party

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah
Gambar ikan sepat yang dilukis dalam diari Cat.

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah
Setiap masa yang menyeronokkan

20. Hari ini
Hari Khamis (Batik Sigh!!!)

21. Malam ini saya akan
Berada di PLUS Highway ke Shah Alam

22. Esok pula saya akan
Aq dan Cat berada di Medan bersama rakan-rakan lain

23. Saya betul-betul inginkan
Ke Koh Sai Moi

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini
Kena cukur kumis yang serabut

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan
Dua-dua

26. Makanan Barat atau Jepun
Dua-dua

27. Bilik yang terang atau gelap
Suam-suam kuku

28. Makanan segera adalah
Tiada. Kurang Minat

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
Berita gembira perlu disampaikan.

Tag Kedua

Soalan-soalannya;

1. Apakah perasaan anda sekarang?
Lapor

2. Saya nak makan?
Nasi dan lauk masakan Cat

3. Saya tak suka?
Keadaan umah yang bersepah

4. Impian saya?
Ke Koh Sai Moi

5. Haiwan yang saya tak suka?
Erm. Erm. Erm.

6. Saya harapkan?
Keajaiban berlaku

7. Jika boleh putarkan masa?
Belajar betul-betul

8. Saya pada 10 tahun akan datang?
Stabil, Mewah dan Bahagia

9. Handphone saya adalah sebuah?
Sony Ericsson G502

10.Saya pernah bercinta sebanyak?
Sekali

11.Kawan-kawan saya?
Cool & Chill

12.Pernah dikhianati?
Erm. Kurang ingat

13. Apa yang hendak anda lakukan terhadap orang yang mengkhianati anda?
Karma dan tonton Drag Mre to the Hell.

p/s: Tidak mahu meneruskannya.

9 ulasan:

tz berkata...

susah nk jawab tag ni..

LookSharp berkata...

Oho....nak jwb la rase?...tapi aku jenis tak menulis..aku jenis jwb dengan gambar kekekeke...aq cat sihat..hehehe...gurau je jangan marah!

Hint PerihaL berkata...

hati2!! cctv itu..

- j o h a r i - berkata...

ko ke shah alam? tiada khbr berita pon..
well..

myself berkata...

trimas di atas kesudian menjawab tag tersebut
so sweet
jgn lupa gbr2 di medan

Annif Annas berkata...

Koh Sai Moi?

Koh Pahngan laa beb!!!!

hahaha! Sriyes ko nak gi? Hurmm.. aku ngn kengkawan ade plan nak gi mroyan kat sane on Dec nih.. Kalau jadi la.. Our budget from 500-1000 per person. Included accommodation, transport, mkn mnum n obat gile. hehe.. Aku dah survey tix sume.. Amcm? Wanna join? haha!

Itu sumer perancangan. Blom tau samada jadi or tak.. Nnti aku inform ko klau ade progress..

Yazid Husain berkata...

to tz

senang je. pejam mata.

to looksharp

boleh juga.

to hint

aq tengah menyorok

to johari

aq sampai tengah malam kelak.

to myself

he he he.
gambar di jadikan ole-ole.

to annif annas

really?

wah nak ikut

Princess Liyana berkata...

Huhu tag yg menarik..;)

bau busuk mmg sgt tidak menyenangkan..ekekeke..

Yazid Husain berkata...

silalah jawab

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails