2009/04/16

Proton Exora

Semalam Aq tonton perasmiaan Proton Exoran di RTM 1. Agak kagum dengan produk terbaru Proton. Hampir 2000 kiasu telah menempah Proton Exora sejak di buka untuk tempahan. Walaupun tidak dapat melihat secara dekat Proton Exora.
Kagum juga dengan CEO Proton, Datuk Syed Zainal Abidin Tahir. Aq kagum beliau bercerita mengenai perjalanan Proton Exora. Best betul kalu dapat ketua macam ini menghargai para perkerjanya daripada Head of Exora Project sehingga Operator Production Line. Memang puas hati.
p/s: Hari ini rasanya hendak snap Proton Exora dekat showroom.

11 ulasan:

Hint PerihaL berkata...

mungkin cantik mungkin x..aku kena nengok depan2 baru leh nilai.. =]

u noe wut,Dulu, cadangan nama baru utk produk ni ialah..Proton Badawi atau Proton Liwat... =p

Princess Liyana berkata...

apa lg bro..huhu angktla satu;)

JKiNG berkata...

beli la sebiji utk masa dpn keluarga yg besar

- j o h a r i - berkata...

teringat masa g perlancaran proton new saga dulu..
rasa cm kejap je masa berlalu

Yazid Husain berkata...

to hint

itulah pasal aq tiada kesempatan untuk melihat lebih dekat

to princess liyana

wah, tak nak dah aim keta lain

to JKing

he he he. relax dulu

to johari

memang cepat masa berlalu. he he he

taniah berita gumbira nampak.

||chickserame|| berkata...

model proton mg chantek..tp quality x se chantek rupe..
kwn aku bli BLM aritu pki xsampai sebulan kne towing..kecian!!!hehe..

dariremus berkata...

Aku paling tertarik dengan ucapan TSZ, that is about malaysian driver mostly loves car with european handling, japanese styling and malaysia price. ho3x

circleinspoon berkata...

is it nice?
aku xdalah nak bli.
sapejelah aku nak angkut dalam tuh. heh

Yazid Husain berkata...

to chickserame

he he he.

hendak tengok exora ada problem tidak. macam GM 1/1000000 problem

to dariremus

haah. dia yang cakap macam tu. memang terbukti.

to circleinspoon

he he he. Aq pun tidak akan beli.

ha ha ha

en_me berkata...

takpe, toyota unser me lagi berjasa kepada rakyat ghitewww.. ehehe

Yazid Husain berkata...

he he he. banyak berjasa. walla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails