2009/04/13

Ghost Season 2


Masa Aq selak-selak surat khabar tempoh hari. Aq ternampak iklan Ghost season 2. Bermula hujung minggu ini. Maknanya Aq tidak akan keluar rumah setiap hari Ahad jam 2230 sehingga eposid terakhir. He he he.

6 ulasan:

Hint PerihaL berkata...

best sgt ker citer ni?..aku pernah pon nengok...nnt aku cuba drag ko kuar dari rumah..hemo3..

hazali berkata...

best woo cite ni, masa study aku rajin download dan sebar kat kwn2

cite pasal zack imran

zack imran kembali?

yang tak boleh lupa adalah masa cheryl first episod

dia cite dia beli apa, kasut, gaun dll

bestla, ada kelainan

Yazid Husain berkata...

to hint

memang best. stail lain daripada drama orang kita yang lain. memang best.

tolong jangan hasut aq berdating

to hazali

itulah hendak tahu ape yang terjadi. adakah ada ghost baru seperti zack imran?

memang best cheryl samad. dialog cite ini pun best.

yeah yeah yeah

Princess Liyana berkata...

kah kah..nanti bro undecided..dating @ tgk tv? uhuhu

A t i Q a h berkata...

Ow. Citer ni. Sangat menarik utk ditengok, tapi tak pernah berkesempatan nak tengok. Tak sabar nak duk rumah n tgk segale macam makhluk yang disiarkan kat tv. Haha.

Yazid Husain berkata...

to princess liyana

he he he. rasanya duduk rumah sahaja

to atiqah

cite ini memang best. two thumb up!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails