2009/03/06

Orchid: Hari Landskap Negara 2009



Semalam di tugaskan sempena Hari Landskap Negara 2009, Hutan Bandar MBJBT Mutiara Rini. Untuk sempurnakan waktu bertugas Aq telah memenuhkan tuntutan bertugas itu dengan mengemas booth, berborak-borak mengenai kehidupan, kecurian motor, DSLR, di kejar orang-orang Felda, virus komputer, Slumdog Millionaire, Benjamin Button dan menangkap gambar bunga-bunga orked.

p/s: Hari Landskap Negara 2009 akan berakhir pada 8 Mac 2009. Peminat orked boleh datang. Tapi Orked herion Sepet tidak nampak pulak kehadirannya. He he he.

8 ulasan:

hazali berkata...

aku yg busy ni sampai tak sempat nak upload oked2 aku..sila tunggu, kalau hujung minggu ni aku rajin
aku akan mengupload apa yg patut

President berkata...

bunga....bunga.....
orkid la!
haha~

tu setting pd kamera ya?
vivid tu nmpk cntik lagi sb color dia terang sikit...
^.^

kN berkata...

mase kat johor dulu x pnh miss minggu okid kat hutn bndr... tp skang nie dah dok jauh x bleh la... tgk gmbo pun jd la...

Princess Liyana berkata...

huhu..cantikk;)

honeyfresco aka ila berkata...

orked je ke? bunga laen.

asal org skg dh tak tanam bunga tahi ayam eh

A t i Q a h berkata...

Nampak bunting dia hari tu, tapi masa hari kejadian aku kat kampung pulak.

Hutan Bandar Mutiara Rini memang sangat best untuk riadah petang-petang. Huhu.

Looksharp berkata...

Assalamualaikum,aku azrul ni,ade yg ko jmpe dekat kenduri si farhana ari tu..

Cantik blog nko..kalerful...wander ful... lot of good information dan banyak jgak bebelannye..:-)

Blog aku tade ape pun...semua bebelan ade kat dalam gambar tu sendiri so mmng aku tak nulis sangat hehehehe...

Ok bro Ciao dulu...next time aku masuk masuk sini lagi...

http://naturalmood.blogspot.com

Yazid Husain berkata...

to hazali

he he he. buzy betul engkau. tiap-tiap petang meeting. kui kui kui.

to president

haah. he he he.
vivid - menyerlahkan colour lagi
monocolour - black & white mode
normal - ada mode yang biasa.

to kn

he he he. rindu dengan dengan orked di johor.

to princess liyana

terima kasih

to honeyfresco

orked ini chantek. bunga lain ada tapi masa itu fokus orked.

to atiqah

he he he. silalah datang.

looksahrp

hi. memang best. thanks datang. no problem. nice to meet you.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails