2008/12/13

Tag: Fifteen Fomous & Sexiest Gurl

Aq dapat tag daripada President dan Fa

The Rules

1. Compose a list of your top 15 sexiest famous men / women.
2. Collect one picture of each guy on your list
3. Post them in your journal
4. Tag people to do the same

Bagi Aq, gurl sexiest in their natural, kira natural beautylah. He he he. Meh lihat calon-calonnya.

Calon 15 Nasha Aziz

Nasha Aziz, dari awal kemuncul Nasha nampak biasa sahaja. Rasanya kebanyakan lakonan Nasha Aq menontonnya. Suka lihat dia berlakon nampak sexiest dan natural. Bagi Aq, Nasha ini agak boyish sedikit.

Calon 14 Dayang Camelia

Dayang memang nampak natural, tanpa mekap Dayang sudah nampak sexiest. Kawan Aq, Mitomacyin amat meminati Dayang sehinga frame gambar Dayang dan diletakan di atas desktopnya. Rasanya gambar Mitomacyin tengah salam Dayang. Hehehe.

Calon 13 Maya Karin

Aq sudah jumpa Maya Karin secara live di Sabah satu ketika dahulu. Walla. Memang itulah Maya Karin.

Calon 12 Liyana Jasmay

Part sexiest Liyana Jasmay dekat kecomelan dan natural beautynya. Liyana Jasmay nampak sedikit blur jika tidak bermekap dan jika bermekap nampak daring.

Calon 11 Baizura Kahar
Awal kemunculan Baizura Kahar dalam Dunia Baru Season 2. Masa itu memang rajin tengok series itu. Baizura Kahar sexiest dalam fotonya. Kebanyakan fotonya kelihatan natural dan bersahaja.

Calon 10 Ariana

Ariana sexiest masa petik gitar. Memang cool Ariana. Jumpa Ariana masa sambut birthday Ariana di belakang satge. Semua orang nyanyi ramai-ramai after show Couple abish. Sekitar bulan Mac ghitew.

Calon 9 Yuna
Hahaha. Yuna pulak sexiest masa petik gitar sambil penjam mata. Pernah menonton Yuna live di atas pentas. Memang cool sambil penjam mata.

Calon 8 Arina Ephipania Simangunsong
Merupakan Vox Mocca. Arina sexiest pada suaranya. Best juga masa Arina tiup flute memang sexiest.

Calon 7 Liyana Fizi

Liyana Estrella. Awal kemunculannya di Kami The Series. Ingat lagi scandal Peyus pasal Ternyata Indah. Kelakar, Peyus ko di mana lama menghilang. Liyana sexiest sebab cara dressnya. Macam kena dan bersahaja apabila Liyana mengenakan dress.

Calon 6 Gurl Next Door FHM

Erm. Memang sexiest diaorang ini. Tidak boleh cakap apa. Kira kebanyakan meraka adalah new comers dalam bidang modeling.

Calon 5 Cover Gurl FHM

Kebanyakan cover gurl FHM semua diamik gambar secara sexiest. Aq beli majalah ini sebab hendak belanja techniques amik protrait dalam keadaan sexiest.

Calon 4 Calender Gurl FHM

Gadis-gadis kalender. Menyebabkan Panjang selalu datang bilik Aq. Ahaks.

Calon 3 Gadis-Gadis Bond


Gadis-gadis bond memang sexiest kebanyakan nya mereka tergolong sebagai kekasih, musuh, ajen-ajen lain dan mangsa yang diselamatkan oleh James Bond.

Calon 2 Miss World

Boleh juga tiap-tiap tahun Aq tonton Miss World sejak kebelangkan ini sahaja Aq tiada masa untuk menontonya. Rasanya semua orang sedia maklum.

Calon 1 Cat

He he he. Happynye kita hari ini. Awak?

Sekarang ini Aq nak tag 15 orang.

Aku Budak FELDA
Aiyrie
Circle In Spoon
Dare To Be Different
Deep Inside Liyana's Heart
Heart Prints of Mine
I Am Me
Itu, Ini & Itu
My Heart Speaks In Here
Ngomel Sikit
Not A Cinderella Story
Pena Abeming
Perihal
Project Rasso
True Love Does Not Alter

p/s: silakan membalasnya.

9 ulasan:

en_me berkata...

chantekkksnyerrr..

★☆inchek [s.h.a.n.d.y.e] ★☆ berkata...

inchek yazid... kte dh bwat la tag nie previously... i think u've missed my previous entry about it...

huhu...

missyizzati berkata...

1.LOL..sexy tag! auww..

2.suke jawapan no 1 anda. sweet! :P

3.suke Mocca jugak! :D

lastly,double virus attack ni.akan disegerakan pencarian lelaki-lelaki sexy. ahaks.

Yazid Husain berkata...

to en me
he he he. chantek bukan

to inchek shandye
he he he. yelah ter miss. btw aq dah baca tadi

to missyizzati
hehehe. thanks. sila menjawab

aiyrie berkata...

Assalamu'alaikum,

Alahai Ensik Yazid, anda telah mengetag saya. Mungkin saya akan menjawab di "syok sendiri" dan masanya, berikan saya seminggu dua untuk saya membuat kajian terperinci.

HinT DaRi PerihaL berkata...

ala susahnyer...T_T aku try jawab gak...weeee... =)

Yazid Husain berkata...

to aiyrie

salam, jawab eh jangan tidak menjawab tag aq nie

to hint
trylah. jangan malu jangan segan

along berkata...

the last one was suwit.

:)



ah, indahnya bila dlm percintaan!

Yazid Husain berkata...

hehehe

thank :">

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails