2008/12/24

She'll Come To Me V


Teratak 42 kembali gumbira dengan kehadiran internet jiran. Sudah lama Aq mengupdate di office. Mungkin khabar gumbira ini hanya sementara kerana wireless Aq rosak perlu membeli yang baru. Sekarang ini Aq menumpang kasih desktop Ali untuk mengupdate post ini. Hu hu hu. Dalam terdekat ini Aq membelinya. Dan besok adalah hari terakhir buat Ali di Teratak 42. Ali bakal menjadi Ex-Teratak 42 bagi menuntut ilmu.

Sekarang ini Aq tengah sibuk membaca e book yang baru sahaja Aq beli Millon Dollar Wedding Photogapher tulisan Saiful Nang. Boleh ketik di Millon Dollar Wedding Photogapher untuk keterangan lanjut.

p/s: Aq baru membaca dengan kadar perlahan sempena cuti yang panjang ini akan Aq habeshkan. Walla.

15 ulasan:

ف wildchild ۞ berkata...

selamat membaca..
selamat bercuti..
dan selamat belajar kepada ali..

:D

Yazid Husain berkata...

ha ha ha.

aq sedang membaca. ngatuk sudah

ف wildchild ۞ berkata...

patutnye ko bagi dulu kat orang yang akan mengambil gambar hujung minggu ini :p

Yazid Husain berkata...

haah lah. he he he

tapi aq rasa buku pasal kejayaan lebih kepada motivasi he he he.

sTefEnO berkata...

Bape arge nye nak bagi adik aku dia pun freelance wedding photographer. Dulu blajer kat johor gak.

Yazid Husain berkata...

dalam rm 50 tahun depan harga jadi rm 80

HinT DaRi PerihaL berkata...

wei..bestnya dapat cuti..aku jumaat ni kerja lagi...T_T
awek aku dtg ptg ni ohyeah2!! =)

Yazid Husain berkata...

jemputlah she n hint ke rengit nant eh. he he he

en_me berkata...

ammvoiii, cuti cuti sambil bacer bacer buku weddinggg.. abang aq nak tawennn ghupernyerrrr.. ekeke

Yazid Husain berkata...

ha ha ha

cari sumber impirasi daripada tukang amik gambar terkenal. diri bangun seorang tukang amik gambar.

missyizzati berkata...

hehe..selamat membaca.

suke la warga teratak 42 eh? hehe..tahniah2

Yazid Husain berkata...

he he he

teratak troppers.
fa
kucai
fit
panjang
d
aq
putih dan anak-anaknya

ex-teratak troppers.
gweng
joe
emphbone
ali
betik

mohd hafifi berkata...

selamat membaca...bagus dapat baca buku mcm tu..

missyizzati berkata...

putih dan anak-anaknya? dah bape ekor anak2 putih?

lagi satu soalan. betik tu, warnanya apa? macam buah betik ke? hehe

Yazid Husain berkata...

to mohd hafifi

sedang membaca. huhuhu

to missyizati

4 ekor anak setakat ini dan betik warna seakn betik he he he sila rujuk post sekitar bulan 9 or 10 2007

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails