2008/12/26

Can You Throw A Shoe To Bush

Sementara Aq cuti ini panjang yang sudah bermula dari 24 haribulan hingga 29 haribulan Disember, bolehlah korang semua mempratikik balingan kasut korang kepada Bush. Kalu korang baling anggap sahaja muka siapa-siapa yang korang benci sekali. Ahaks. Selamat bersukan dan membaling. Sila ketik Can You Throw A Shoe To Bush

p/s: jika di Rengit sudah boleh memasuki alam maya maka Bebelan Anak Tukang Jahit akan di conteng, dicalit, ditampal dan dibebalkan. Selamat bercuti sekalian. Da.

11 ulasan:

A t i Q a h berkata...

Ye ye. Main benda ni best gak. Tapi aku dpt score paling tinggi cuma 13. Heh.

ف wildchild ۞ berkata...

agak lambat lah di pc aku.. ade gak aku amik kasut yazid pastu baling kat monitor ni kang. hah

HinT DaRi PerihaL berkata...

jgn guna kasut yazid..syg oooOOo..aku da lama bkenan...

yazid bila ko nak pkai kasut tu?hatiku xkeruan bila xmelihatnya wlpn sehari..

Yazid Husain berkata...

to atiqah

he he he. berlatih lagi.

to fa

jangan baling pakai ksut aq. hu hu hu. mentang kasut aq paling banyak dalm teratak 42

to hint

betul tu. he he he. ada dalm butt myvi lah. nant aq post gmbar kasut aqlah kalu macam ini

President berkata...

aku dh try main..hehe~
score dpt 4 saja..pandai sungguh dia mengelak..kah..kah..kah..

en_me berkata...

cuti balek seri merlong kerrr abang aq ittewww.. ammvoiii

Princess Liyana berkata...

huhuhu..best ni permainan ni..ahaks!padan muka dia..

Yazid Husain berkata...

to president

terus berlatih. he he he

to en me

area punggor, rengit. mari

to princess liyana

baling dengan penuh geram

HinT DaRi PerihaL berkata...

aku tunggu..kasut mu aku idam sampai buruk..bila da buruk aku dah xminat.

edriaty berkata...

Wehhh!!!!
Selamat Bertunang!!!!
Sorry sgt aku xdpt nk jd
cameraman ko.Aku pon baru balik
dr Phuket nih..huhuh..Heaven!!!!
Nnt jgn lupa upload gamba okeh!!!

Yazid Husain berkata...

to hint

kasut tu aq kena simpan untuk di pakai kemudian hari

to edriaty

he he he, thanks. Aq memang nak upload gambar. Masa wedding Aq ko jadi cameraman Aq. Ha ha ha

ko pun jangan lupa letak gambar kat phuket. Arai Arai

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails