2008/08/13

Sony Ericsson G 502

Hehehe. Aq baru sahaja angkat HP baru iaitu Sony Ericsson G 502 bagi mengantikan SLVR L7 yang hilang di ambil oleh pencuri. Sony Erisson G 502 membolehkan Aq akses email dengan mudah, akses internet, google maps, 3.5 G HSPDA dan blogger. Kelemahan tidak boleh buat telefon video sahaja. Walaupun bagaimanapun, musik seakan walkman series kerana ada software mega bass dan kamera 2.0 megapixels dah masih boleh menghasil gambar menarik. Hehehe. Tetapi Aq sangat puas hati.


8 ulasan:

A t i Q a h berkata...

Ahah. Aku pun bernasib malang macam kau jugak. Yang lagi teruk, dalam MSI pulak tu. Hampeh sungguh.

Hmm..boleh la aku masuk dalam list model ni. Aku pun tengah survey2 gak. Ehehehe.


Selamat kembali menulis bro!

Yazid Husain berkata...

Sangat puas hati dengan G502 ini. Puas hati.

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

skarang aku pakai hp nokian 5300 xpress music...

tapi macam tak puas hati cuz dh macam2 hal dye wat...

kejap saun takde...
kejap tak dengar suara orang...
kejap tak kuar ringtone wlupun dh taruk volume paling kuat...

mmg plan nk beli hp baru...
tapi dwet tarak plak...

(tgh saving nk bli laptop before september nih... huhu... jari berkait yek...)

peyus berkata...

aku dgn besar hatinya m'beri award utk blog ko..sila claim kt blog aku..=)

circleinspoon berkata...

uish...goodka? aku tgh tgk w660i nih...are...

Princess Liyana berkata...

Lama tidak dgr cerita. sudah kembali menulis, bgus:)

Err.org byk duit.hehe leh bli hp. Jaga leklok ok:)

Yazid Husain berkata...

to mista shandye
beralih ke daripada memilih nokia.he he he

to peyus
terima kasih, rank-2 aq pulak tu

to circleinspoon
puas hati

to Princess Liyana
baik, jaga dengan elok-elok

Tanpa Nama berkata...

why not u try SE G900...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails