2008/08/22

Craved Wodden Tray

image from creative-fingers

Aq sedang mencari tray seakan gambar diatas dengan ukuran 27.5cm X 27.5cm. Kalu boleh harga kurang RM 40. He he he.

11 ulasan:

en_me berkata...

macam kotak sireh jak.. ihiks

kakok berkata...

cantik. boleh buat bekas hantaran utk majlis kahwin :p

alhamdulillah, terima kasih!

aiyrie berkata...

Assalamu'alaikum...

Encik Yazid....
Ko biar betul!!!
Ko nak melangkah bendul ke???
Aku dengan Encik Hilmi belum apa-apa pun lagi.... ko dah nak prepare hantaran... Sapalah gadis bertuah tu.....

Princess Liyana berkata...

huhu ada berita baikkah?alahai..huuhu
mkn nasi minyak jgn lupa jmpt. senawang tu dekat je;p

peyus berkata...

uih!! di atas sebut2 psl hantaran n kawen?? jeng jeng jeng!! =)

SangPelangi berkata...

Untuk apa tu bro?
Untuk alas gagang sireh pinangan anak dara ke? Hehehe.. RM40 murah sangat tu bro. Kat rumah nenek aku ada, tapi antik punya, ribu2 juga. Hehe..

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

wat simpan magazine bawah katil pun voleyh gak nih...

ngee...

along berkata...

neh vintage nye collection.
susah carik nehhh~~~
haha.

konfem ade.
kene carik bebetul ah~~

tanye cik edriaty serbaserbi ada tuh lah ;P

:+:+: Ashikyn :+:+: berkata...

ade hajat ke? hehe. tunggu la org blik ind0n org tgkkn if ade aite!

Yazid Husain berkata...

to en me
tau-tau saja, buat perhiasan saje2

to kakok
haah, mcm boleh buat hataran

to aiyrie
erk, siapa melangkah bentul itu

to princess liyana
jangan serkap jarang eh

to peyus
bekas kayu itu memang nampak mcm buat hataran eh

to sang pelangi
kalu nak beli banyak darab 7 atau 9 boleh jadi rm 300++

to mista shadye
hehehehe

to along
oh ye ke? aq dah jumpa kat melaka tapi price dia tu cuma ada 3 je pulak tu, try kat indon pulak

to ashikyn
tolong eh. thanks

aiyrie berkata...

to En. yazid:

Saya dan En. Hilmi la bendulnya. Kan ke dalam NBD01, En. Hilmi yang paling awal keluar dari perut emaknya. Diikuti oleh saya, dan kemudiannya Miss Law dan seterusnya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails