2008/05/07

Lucky 1,000,000 - Everyday Low Fares

Aq akan ke Sarawak demi melengkapkan Jejelah Malaysia selama 24 tahun. He he he. Dengan bantuan tambang Rm 0.00 daripada MH, Aq dapat ke Sarawak. Yeah. Tempahlah sekarang sebelum 19 May 2008 di Malaysia Airlines. kamek ke sana kena naik belon.

14 ulasan:

ف wildchild ۞ berkata...

maksudnya ko kene bayar RM 0.00 sebab ko antara yang lucky eh. one of one juta.

eh. napa passenger ada dua? lagi satu miss mana eh. hehehe

Yazid Husain berkata...

RM 0.00 hanya untuk 1,000,000 penumpang yg buat tempahan secara online lungsuri web MAS

hehehe. lagi mau tanya.

memanglumayan berkata...

sepatutnyer MH dah lamer wat camtu kan kan .. bilerlah nak gi aji dengan tambang murah gittewww..

btw bro, pls update your blogroll, dah berfindah findah.. jgn bilang me x cakap nooo..

memanglumayan berkata...

sepatutnyer MH dah lamer wat camtu kan kan .. bilerlah nak gi aji dengan tambang murah gittewww..

btw bro, pls update your blogroll, dah berfindah findah.. jgn bilang me x cakap nooo..

Princess Liyana berkata...

Bestnye nak g jalan2:)

Yazid Husain berkata...

to en. me
hehehe. tu mas memang lambat buat jeputusan itu

akan letak di dalam blogroll jgn risau

to princess liyana
mari buat rombongan ke sarawak

pinky angel berkata...

aaa..bestnye! free!!
aku pun x smpt nak jelajah 1 malaysia. Semenanjung pun tak abis lagi explore. hehe

abeming berkata...

tapi still kena bayar tax and surcharges tu rm4.80 kan?tiket je yang free...=)

ingatkan tax tak kena...nyaris2 booking....heheh

abeming berkata...

silap...rm480...tertambah titik lak kat tengah tu...huhu

ajathajar berkata...

aku ingtkn terslh tgk 4.80 ngn 480.
tp 480 still mhl gak kn.
tp ok la sbb lebih kurang cm price nek air asia.

Yazid Husain berkata...

to pinky angel
aq mau melengkapkan malaysia

to abeming
tiket untuk dua orang
pergi rm 120 balik rm 120 untuk seorang so pergi dua orang jadi rm 480.

kalu naik air asia still kena bayar tax rm 120

to ajatajar
tiket untuk dua orang
pergi rm 120 balik rm 120 untuk seorang so pergi dua orang jadi rm 480. betul tu.

harga mas mcm air asia ok kan?

jimat juga kalu biasa boleh cecah rm 1,600 kalu dua orang pergi dan balik.

President berkata...

slmt bercuti di bulan ogos....hehe

-fAiZiQ- berkata...

selamat cuti2 malaysia.....

Yazid Husain berkata...

to president
selamat bercuti

to faiziq
cuti-cuti malaysia. yeah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails