2008/03/27

Teratak 42 T-Shirt

Satu lagi projek Teratak 42, pembikinan T-Shirt Khas untuk Teratak 42. Sepatutnya T-Shirt Teratak 42 ini di bebaskan ke pengetahuaan umum dengan di adakan satu Majlis BBQ di Teratak 42. Akan tetapi kerana jadual hujung minggu ahli Teratak 42 terlalu ketat. Majlis BBQ itu ditangguhkan kepada satu masa yang agak sesuai (akan diumumkan dari semasa ke semasa). Hari Aq akan mengambil T-Shirt Teratak 42, di Snap Art Design. Kredit kepada Joe (designer T-Shirt Teratak 42 merangkap ketua projek), Fa (selaku AJK Kecerian Teratak 42), dan kesemua ahli Teratak 42 yang menjayakan projek ini, Geweng, Kucai, Empbhone, Fit, Panjang dan Aq.



p/s: He he he. The Teratak 42 dah ada own T-Shirt sendri atas jenama Teratak 42. Kamu bila lagi? He he he.

17 ulasan:

Annif Annas berkata...

weh. ko order ngn amy ekh? cam bes je. aku nak tgk gak quality dea. klau chantek. bley order gak.

weh. klau nak sehelai .. bape sen kne baya?

Azhar Ahmad berkata...

ehhh Emphbone ngan kucai tu satu rumah ngan Aq jugak? Hahhahahahahahha

President berkata...

aku nak juga....mcm lawa ja

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ berkata...

to dengki or not to dengki... that is the question...

erm...

ada tak saiz xxs paling kecik utk orang yg bertubuh persis gisele bunchen nie (wahhh... vrangannyer aku...)

hehe...

circleinspoon berkata...

banyak sugguh sign mars tuh. aku taulah korang suma tuh laki..

the back is nice!

tz berkata...

congra[tz]..

emphbone berkata...

haha aku dahulu juga adalah ahli teratak 42 sebelum sambung belajar di perantauan (baca:KL)..
aku dulu suka bergaduh dgn betik hahah..
aku cadangkan kita keluarkan baju baby Tee untuk anak2 gadis pula hahha.. apa macam?

Yazid Husain berkata...

to annif
ya amik dari amy, pasal bayaran ko boleh dela dgn amy

to azhar
ya dulu emphbone satu teratak,ya kucai seteratak dgn Aq

to president
boleh buat tempahan

to mista shandye
size xxs tak tau ada, tapi sekatak tempah terkecil adalah xs sahaja

to cirleinspoon
terima kasih atas pujian anda

to tz
terima kasih

to emphbone
bagus cadangan ko tu. akn di usulkan di meeting teratak 42

along berkata...

nak jugak!

biapun bukan ahli teratak patplohdue neh =P

kaler pink takde??
wahahahaha~~

tp blkgnye design smart ah.
kembalikan kegemilangan tulisan jawiii!!

ف wildchild ۞ berkata...

haha. tulisan jawi di belakang itu ada banyak ceritanya. yajit.. cerita siket camne nak tulis tu dan refer kat mane ;p

ramai gak yang suke tulisan jawi tu eh. pasni nak wat tulisan tamil lah ;)

-fAiZiQ- berkata...

wahh.... best jer... iz nk order 1...
nk wat BBQ tu ajak2 ler iz... heheheh...


p/s: isnin depan nk turun JB

Yazid Husain berkata...

to along
wah permintaan semakin tinggi. boleh order tapi pink versi tak keluar lagi

jawi mengingati kita dimana asal usul kita.

to fa
Fa lepas buka tempahan ,permintaan ramai

to faiziq
boleh2

pHu YinG berkata...

Nak order jugak. Cepatlah kuarkan versi anak gadis pula..

psst.. post tukang masak untuk BBQ tu dah terisi belum? Mana nak amik borang?

President berkata...

brp harga?

Yazid Husain berkata...

to phuying
tgh bincang, akan kluar

to president
rm 25 plus kruier rm 5 = rm 30

President berkata...

klu aku nak beli, aku nk byr kat sapa?

Yazid Husain berkata...

tunggu keluaran post khas pasal t-shirt ini. car belian aq diterangkan dalam post khas nanT

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails