2008/02/18

Spread Love Not War


Mungkin entri kali ini akan mengurangkan minat wanita-wanita jelita diluar sana singgah ke Bebelan Anak Tukang Jahit dan mungkin akan mengalakkan pembaca-pembaca lelaki diluar sana.

Dikala waktu pagi yang agak membosankan kerana Aq terjaga seawal 5.30 pagi di hari Ahad di mana orang lain sedang enak dibuai mimpi. Membuatkan Aq lansung melayan How Do I Look? di Channel 104 mengisahkan pembikinan video klip Cinta Kita - Sheila Majid sekitar tahun 2005. Yang bestnya video klip Cinta Kita mengabungkan 22 orang Malaysian Top Model. Malangnya Aq hanya mengingati 15 orang top model setelah racangan itu tamat seperti Fazura, Arianna Teoh, Elaine Daly, Deborah Priya Henry, Carmen Soo, Nasha Aziz, Tengku Azura, Wan Zaleha, Irene Santiago, Amber Chia, Paula Malai Ali, Soong Ai Ling, Deana Yusof, May Wan & Choy Wan. Memang Aq manusia yang perlukan reminder sering lupa kalau diberi 100 nama wanita Aq boleh hafal. He he he. Video klip sangat best sebab membariskan top model malah sebilangan daripada mereka adalah supermodel.

Hasil kerja Sheila Majid memang enak dan lazat. Aq dari kecil telah dilatih untuk dibiasakan mendengar nyanyian Sheila Majid dan merupakan ratu Jazz yang tiada tolok bandingnya di Malaysia. Aq suka layan suara lunak Sheila Majid selepas menjalankan aktiviti senaman di waktu malam setelah telinga Aq penat mendengar desing-desing bass yang terlampau. Sesiapa yang meminati wanita-wanita chantek silalah layan video di atas berulang akli sehingga anda keletihan.

p/s: sesiapa hendak melayan dan menyingkap rashia kejelitaan mereka boleh tonton Channel 104 pada pagi ini pada jam 4.30 a.m dan pada 24/02/2008 pada jam 7.00 p.m

11 ulasan:

ف wildchild ۞ berkata...

uik. rancangan-mesti-tonton nih. tapi kat teratak 42 maseh belum ada astro lagi :(

-fAiZiQ- berkata...

huuuwwwaaaaaa........... aku x dpt menontonnya...
23 n 24hb ni aku ada kursus kt Kelana Jaya....

Azhar Ahmad berkata...

Uhuhuhu, tak ada astro...

Peyus berkata...

wah! wanita2 chantek..
aku suke wanita2 chantek..ahaks..

abeming berkata...

perlukah aku meningkap rahsia kejelitaanku en. yazid....huhu

edriaty berkata...

hah.xde astro?heheh
btw,ada apa lg dgn cinta... =(

Yazid Husain berkata...

to fa
yup mesti tonton apa kata kita tonton di ayub ramai-ramai

to faiziq
he he he. kerja kerja kerja la la la la

to azhar
kena sewalah astro sebelum 24hb ini

to peyus
sama Aq suka juga.

to abeming
bukan singkap kejelitaan kita, singkap kejilataan mereka la

to edriaty
kena sewalah astrosebelum 24hb ini.he he he.
erm....

tz berkata...

nak tengok astro? p kedai mamak.. suh dorang bukak channel tu.. big screen lagi korang leh tengok..

pasti tiada yang menolak..

SangPelangi berkata...

aik.. apa yang menyebabkan gurl2 lari dari blog ni?? Ok je aku rasa?? Makin diorang berebut2 nak jadi top model tuh ada la kot? ngahaha..

- j o h a r i - berkata...

x yh la susah2..
kite tgk crte bella kt tv3 sudah
hari tu spa Q pon layan kan
hahahaha..
x perlu astro..

Yazid Husain berkata...

to sang pelangi
tapi akan menarik minat pembaca lelaki

to johari
bella bukan top model, mereka ini golongan 8-9/10

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails